PROMO: AUTOPROMET D.O.O. – Uštedite vrijeme i novac, rezervirajte termin, a sve ostalo prepustite stručnjacima

Datum objave: 30. 3. 2017. | Kategorija: 034, Promo

640kvesic12

Iako automobil treba služiti vama, a ne vi njemu, s vremena na vrijeme, kako vas ne bi iznevjerio, zahtijeva pažnju. Poklonite mu je upravo sada. I razmazite ga. Jer, dolazak najljepšeg godišnjeg doba traži najbolji mogući tretman – posjet „AUTOPROMET-u  D.O.O“ koji uz dvije nove dizalice za auto program, odnedavno nudi i montiranje guma do veličine 46 cola.

Tradicija duga četvrt stoljeća, iskustvo i kvaliteta – sinonimi su za AUTOPROMET D.O.O, Dervišaga. Znaju to jako dobro svi vozači. Osim toga, dajete li svom limenom ljubimcu baš ono što mu treba, budite sigurni kako će to znati vratiti. A, ono što mu je, u ovom trenutku najpotrebnije, zasigurno su nove, ljetne gume. One po kakve valja navratiti u ulicu Stjepana Radića 122, Dervišaga,  jer upravo „Autopromet d.o.o“ nudi široki spektar najpoznatijih brendova, poput Toyo, Bridgestone, Dunlop, Continental, Michelin… Kako bi usluga bila potpuna i klijent zadovoljan, mjesto je to na kojem uz kupljene nove gume – montažu, balansiranje i nove ventile dobijete potpuno besplatno.

640kvesic1
Znajući kako u uspješan posao treba stalno ulagati, uz već postojeće usluge, (autoprijevoz, vulkanizerski poslovi – montaža, balansiranje, prodaja, izmjena, krpanje guma, itd) „Autopromet  d.o.o“ odnedavno je proširio i teretni program, te sada nudi i uslugu montiranja guma do veličine 46 cola.

640kvesic123
Dočekat će vas i s povećanim brojem radnih jedinica za osobni program i dvije nove dizalice. Tražite li stručnost i kvalitetu, ali i povoljnu cijenu,Autopromet d.o.o.  najbolji je izbor. Stoga, ne gubite vrijeme, okrenite broj 098/529-283 i rezervirajte termin, te navratite u ulicu Stjepana Radića 122, Dervišaga. Sve ostalo učinit će „stručnjaci“. Vodeći računa o potrebama vašeg ljubimca.

TEKST: S. T          FOTO: D. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn