PROMO: AUTOPROMET D.O.O. – Najbolja priprema za zimu – brzo, stručno, povoljno

Datum objave: 19. 11. 2017. | Kategorija: 034, Promo

n1

POŽEGA – „Čizma glavu čuva“, stara je narodna u čiju se istinitost uvjerimo svake zime. Jer, dok su noge tople i minusi se lakše podnose. I baš kao što je nama, želimo li narednih mjeseci izbjeći dosadne prehlade, potrebna adekvatna obuća, treba je i naš automobil. Pravi je, stoga, trenutak za posjet  AUTOPROMETU D.O.O u ulici Stjepana Radića 122, Dervišaga.

Vožnja s ljetnim gumama u trenutku kada kalendar najavljuje zimu, svojevrsni je rulet na kotačima. Jer, upravo su gume jedan od najvažnijih dijelova vozila, a kako posreduju između automobila i ceste, presudne su i za sigurnost. Stoga, koliko god vam mentalno bilo teško oprostiti se s ljetom, krajnji je trenutak za prilagodbu, jer,  iako klimatološki počinje tek idući mjesec, zakon kaže kako je zima već počela, a to znači i obaveznu zimsku opremu. Prije svega-gume. Jer,čizma glavu čuva. One zimske na svim kotačima, ili ljetne, s najmanjom dubinom profila od 4 mm i s lancima za snijeg pripravnim za postavljanje na pogonske kotače.  Znaju to jako dobro u AUTOPROMETU D.O.O, tvrtki s tradicijom dugom četvrt stoljeća, temeljenoj na znanju i stručnim majstorskim rukama. Navratite, stoga, ovih dana u ulicu Stjepana Radića 122., Dervišaga, jer upravo vas tamo čeka brza usluga izmjene ali i prodaje kvalitetnih guma. Na vama je samo da izaberete iz širokog spektra najpoznatijih brendova poput Toyo, Bridgestone, Dunlop, Continetal ili Michelin.

dav

Kako bi i vi i vaš četverokotačni ljubimac bili potpuno zadovoljni i za zimu spremni, jer, želite li biti vozač koji poštuje slovo zakona, morate znati i kako će zimski uvjeti potrajati sve do 15.travnja, uz kupljene nove gume, u Autoprometu d.o.o. razveselit će vas i besplatnom montažom, balansiranjem i novim ventilima, a uvijek su i spremni dati dobrodošao savjet o održavanju automobila.

Uz spomenute vulkanizerske poslove, Autopromet d.o.o nudi i usluge autoprijevoza , teretni program, uslugu montiranja guma do veličine 46 cola, sve to na velikom broju radnih jedinica za osobni program i dvije dizalice. 15.studenoga je prošao, stoga, krajnji je trenutak da se, zajedno sa svojim automobilom, prebacite u zimski mood. Okrenite broj 098 529 283, rezervirajte termin, nabacite toplu jaknu i rukavice i odvezite se u ulicu Stjepana Radića 122., Dervišaga. Stručnost, kvaliteta i povoljne cijene čekaju u AUTOPROMETU D.O.O

TEKST: S. T.      FOTO: D. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn