PROMO: AUTOPROMET D.O.O – Guma glavu čuva

Datum objave: 26. 4. 2018. | Kategorija: 034, Promo

N

POŽEGA – Svako vrijeme traži svoju obuću. Slično je i s automobilom, stoga zimske gume, u skladu sa sezonom, valja zamijeniti za one ljetne. Jer, tako će vožnja biti ugodnija i sigurnija. Uradite to kako treba, u Autoprometu d.o.o., u ulici Stjepana Radića 122, Dervišaga.

Nakon što je s više ili manje problema, „odradio“ dugu i zahtjevnu zimu, automobil valja pripremiti za aktualnu sezonu. To se, prije svega, odnosi na promjenu guma, stoga, tražite li najbolje za sebe i svoj automobil, navratite, ovih dana na provjerenu adresu, u ulicu Stjepana Radića 122, Dervišaga u Autopromet d.o.o. Mjesto je to s tradicijom, iskustvom i znanjem, servis vulkanizerskih usluga poznat po kvaliteti i pristupačnoj cijeni, mjesto na kojem će vam, kupite li nove gume, montažu i balansiranje odraditi besplatno i još vam pokloniti nove ventile. Kako je riječ o mjestu na kojem znaju posao, na izbor nude i široki spektar najpoznatijih brendova kao što su Toyo, Bridgestone, Dunlop, Continental, Michelin, a u roku od 24 sata u mogućnosti su isporučiti i sve ostale naručene gume po želji i zahtjevu klijenta.

NN

I to nije sve. Jer, uz spomenute vulkanizerske, tu su i usluge autoprijevoza i teretni program. Smješteni na dobroj lokaciji, na relaciji Požega-Pleternica, s velikim parkingom za klijente, stručna ekipa AUTOPROMETA D.O.O vašem će limenom ljubimcu ponuditi brzu, kvalitetnu i povoljnu uslugu. Stoga, tražite li najbolje navratite u ulicu Stjepana Radića 122, Dervišaga ili okrenite broj 098/529 283. Sve ostalo je njihova briga….

TEKST: S.T./promo   FOTO: D.P./promo

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn