PROMO: Autopraonica M – Profesionalno i detaljno ručno pranje automobila

Datum objave: 15. 7. 2014. | Kategorija: 034, Promo

n

POŽEGA- Operite svog limenog ljubimca u Autopraonici “M”. na dvije lokacije u Industrijskoj ulici broj 13 (pokraj INE) i u ulici  hrvatskih branitelja 21 uvjerite se u kvalitetu ručnog pranja koje se vrši sa osam različitih sredstava renomiranog proizvođača. Vaš detaljno opran i zaštićen automobil bit će vam zahvalan. Više o autopraonici rekao nam je vlasnik Marko Kroflin.

Kada je Autopraonica M počela s radom ?
Autopraonica je osnovana 2006. godine, sa sjedištem u Požegi, u Ulici Hrvatskih branitelja 21. Prije godinu dana proširili smo poslovanje i na drugu lokaciju u Industrijskoj ulici 13 (pokraj INE).

Koja je razlika između  samoposlužne autopraonice i ručne praonice?
Razlika je velika. Ručno pranje je kvalitetniji je način za automobil i lak. Kod ručnog pranja postupak je detaljniji, prvo se vrši pranje automobila visokim pritiskom koje je jako bitno za uklanjanje grube nečistoće sa automobila i ispod kotača. Ljudi često zaboravljaju oprati vrlo bitne dijelove ispod kotača (blatobrana) gdje se nakuplja blato i ostala nečistoća te kroz određeno vrijeme dolazi do korozije. Nakon pranja slijedi šanponiranje s voskom te uklanjanje specijalnim sredstvom insekata s karoserije i nakupljene korozivne prašine od kočnica s felgi. Zatim slijedi ispiranje automobila, nanošenje specijalnog sredstva za zaštitu guma ( koje ujedno daje i sjaj gumama) te detaljno sušenje koje uključuje brisanje štokova automobila.
Na samoposlužnim autopraonicama postupak pranja automobila nije ni blizu pravom profesionalnom pranju jer auto bude tek prividno opran, a isto tako se ne može izvršiti kvalitetno unutarnje čišćenje. Kod nas je automobil cijeli osušen i obrisan, gume su namazane i zaštićene. NOVO U PONUDI – imamo VANJSKO BEZKONTAKTO PRANJE – to je pranje sa specijalnom aktivnom pjenom koja se nanosi pjenjačem brzo i učinkovito, a cijena usluge je samo 15 kuna.

Koje sve usluge vršite u autopraonici?
Osim vanjskog i unutarnjeg pranja svih vrsta vozila, u ponudi imamo kemijsko čišćenje tepiha, kemijsko čišćenje automobila, poliranje i uklanjanje ogrebotina, poliranje farova, gliniranje vozila, dostranjivanje smole i katrana, nanošenje zaštite za lak ( vosak) i sve što se tiče održavanja i njege automobila možemo izvršiti u našoj autopraonici. U šali znamo reći: “Nemoguće rješavamo odmah, a za čuda nam treba malo vremena”.

Kakva je do sada reakcija vaših korisnika?
Korisnici naših usluga doista su zadovoljni te se vraćaju zbog kvalitete usluge, a naravno, dolaze i novi korisnici. Mi se trudimo kako bi sve bilo što kvalitetnije odrađeno. Postojimo već osam godina što je dokaz našeg truda i zalaganja.

nn

Na koji način vršite pranje tepiha?
Kemijsko čišćenje tepiha vrši se eko kemijskim sredstvima koja su na bazi aktivnih supstanci koje imaju svojstvo odstranjivanja mrlja i ostalih prljavština, a sigurna su za Vaše zdravlje i zdravlje Vaše djece.

Što sve uključuje kemijsko čišćenje automobila?
Kemijsko čišćenje uključuje detaljno pranje automobila “od poda do krova”. Podni tapacirung, sjedala, podstavu na vratima, komplet dijelova od plastike i ramaturu, prtljažnik, krovni tapacirugn – detaljno pranje svega što se nalazi u automobilu. Možemo čisti i po segmentima, prema zhtjevima klijenta.  Kemijsko čišćenje obavljamo strojno, postupak  traje nekoliko sati ovisno o stupnju zaprljanosti i potrebno je rezervirati termin no pri isporuci automobil je potpuno suh i spreman za upotrebu.

Koja je razlika između poliranja i gliniranja automobila?
Poliranje je nano brušenje laka, preporučuje se kod automobila koji su izgubili sjaj i imaju sitne ogrebotine u laku. Gliniranje automobila je postupak gdje se sa specijalnom glinom uklanjaju sve nečistoće, npr. sitna magla od bojanja, hrapavost laka, zapravo nečistoće laka koje se ne mogu ukloniti klasičnim pranjem.

Recite nešto o poliranju farova?
Farovi automobila napravljeni su od plastike zbog sigurnosti pješaka, te su izloženi vremenskim utjecajima – suncu, kiši, ledu, naglim promjenama temperature, UV zrakama, kamencu. Uz vremenske utjecaje koji djeluju na farove, tu su i udarci kamnečića i pijeska tijekm vožnje. Sve to nakon nekoliko godina ostavlja trag na farovima koji postaju zamućeni i neprozirni, pa e vidljvost noću neugodno i oasno smanjuje. Poliranjem mutnih i neprozirnih farova vratit ćemo im prozirnost i time ćete dobiti ljepši izgled Vašeg automobila i bolju vidljivost noću, što uvelike povećava sigurnost na cestama.

Zašto treba automobile često prati i čistiti?
Zbog samog automobila i njege laka. Dva automobila istog godišta mogu biti u potpuno različitom stanju baš iz razloga što je jedan održavan i čišćen, a drugi nije. Nečistoća ulazi u strukturu laka i oštećuje ga. Stoga treba čistiti i održavati automobil kako izvana tako i iznutra.

Po novom, u ponudi imate i iznajmljivanje miniwasha?
To je Kercher profesionalni uređaj s 190 bara pritiska koji ima toplu vodu i može se iznajmiti preko dana. Iznimno je dobar za pranje fasada, crijepa, dvorišta, kockica, asfaltnih površina, pločica, poljoprivredne mehanizacije.

Što bi poručili čitateljima Slavonskog.hr, zašto da dođu u Autopraonicu M?
Dođite kod nas zbog kvalitete naših usluga.  Na dvije smo lokacije i brzo vršimo sve usluge – dođite i uvjerite se sami.

https://www.facebook.com/autopraonica

TEKST: T. Milanović     FOTO: T.Milanović/Autopraonica promo

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn