PROMO: AUTOPRAONICA M – Operacija čistoća – full tretman

Datum objave: 26. 5. 2020. | Kategorija: 034, Promo

naslovna

POŽEGA – Iako bi ona stara „čistoća je pola zdravlja“ trebala biti jednako aktualna tijekom cijele godine, proljeće je, nekako, oduvijek trenutak, kada smo skloniji velikom čišćenju i spremanju. I, zapravo savršeno je jasno – valja to odraditi na početku novog kalendarskog ciklusa, jer sve je nekako lakše i ljepše kad je još i čisto, a i ugodno se iznenadiš kad shvatiš kakve ti je zapravo boje tepih. Provjereno najbolje rade to u AUTOPRAONICI M, na svoje dvije lokacije – u Industrijskoj ulici 13 i Ulici hrvatskih branitelja 21.

Sad kad ste „odvalili“ dugu, mračnu zimu i dočekali novo godišnje doba, valja se pripremiti i na veliko proljetno čišćenje. A, tepih je, zasigurno prvi koji pod hitno treba osvježenje. I ne samo estetike radi, nego i zdravlja. Jer, vjerovali ili ne, od prošlog je pravog čišćenja (koliko god bili energični s usisavačem, nema šanse da uklonite sve one silne mrtve stanice kože, hrane, bakterija…) tepih akumulirao čak nekoliko kilograma zemlje i prljavštine. Zbog svega toga zaslužuje raskošan tretman, onakav kakav jedini u županiji nudi AUTOPRAONICA M.

nn

Riječ je o najnovijoj tehnologiji uz čiju pomoć će vaš tepih oživjeti. Jer, u samo nekoliko sati, zahvaljujući najmodernijim strojevima i ekološkim sredstvima visoke snage čišćenja, potpuno neškodljivim za zdravlje, sa svojstvom odstranjivanja prljavštine, bit će opran, očišćen i suh, a vi zadivljeni ponovnim otkrićem njegove originalne boje.

presjek

Kad ste već u potrazi za proljetnom čistoćom, ali i na pravoj adresi „Autopraonice M“, valjalo bi detaljno oprati i automobil.  Jer, oni nude sve, ful tretman – vanjsko i unutarnje pranje, kemijsko čišćenje automobila, poliranje i uklanjanje ogrebotina, gliniranje, nanošenje zaštite za lak, odstranjivanje smole i katrana. Nakon što ga okupaju, a potom i dobro osuše, pobrinut će se i za gume vašeg automobila, nanoseći specijalno sredstvo za njihovu zaštitu. Kad ste već s „operacijom čistoća“ stigli dotle, onda posao odradite kako treba do kraja, pa obradujte svog limenog ljubimca i poliranjem farova, jer, ako ćemo iskreno, nije baš da o tome vodite računa. A trebali bi.

presjek2

Jer, izloženi su razno raznim vremenskim uvjetima, izgrebani, mutni i neprozirni, pa tako i manje vidljivi noću, što itekako utječe na vašu, kao i sigurnost ostalih sudionika u prometu. Stručnim poliranjem u Autopraonici M farovi vašeg automobila bit će opet kao novi. I to još nije sve. Jer, uz kemijsko čišćenje tepiha i vozila i poliranja farova,http://autopraonica-m.com/ nudi još i teflonski premaz, dubinsko poliranje vozila, čišćenje felgi. I, kavu… dok čekate. Jer, klijent je kod njih uvijek na prvom mjestu. Baš kao i čistoća. Pronađite ih u Industrijskoj ulici 13, Hrvatskih branitelja 21 ili nazovite na 091/505-4379

TEKST: S. Tarbuk    FOTO: Slavonski.hr/ Autopraonica M

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn