PROMO: AUTOPRAONICA M – Čišćenje sa stilom, robotom za pranje tepiha

Datum objave: 22. 3. 2019. | Kategorija: Promo

POŽEGA – Tražite li čisto, neka to onda bude najbolje. I najprofesionalnije. Onako kako to rade u Autopraonici M , u Industrijskoj ulici 13 u Požegi, najsuvremenijem servisu za čišćenje u ovom dijelu svemira.

Kiše, blato, snijeg…Svašta je vaš tepih pretrpio tijekom proteklih mjeseci i sad je spreman za čišćenje. Priuštite mu kraljevski tretman i otkrijte robota za pranje tepiha. Riječ je o posljednjem kriku tehnologije, u što se možete uvjeriti i osobno u Autopraonci M, u Industrijskoj ulici 13, u najsuvremenijem servisu za čišćenje u ovom dijelu svemira. Robot za pranje tepiha posao će odraditi besprijekorno, vodeći računa o vašem zdravlju, koristeći potpuno neškodljiva, ekološka sredstva. Na isti način, kvalitetno, brzo i profesionalno, u Autopraonici M pobrinut će se i za vaš automobil, pružajući mu čistoću, njegu i zaštitu, izvana i iznutra, a tu je, onda još i čitav niz malih velikih usluga itekako važnih za ukupni dojam, poput, poliranja farova i automobila,teflonskog premaza,nano zaštite,uklanjanja ogrebotina, kao i niz drugih usluga.

Tražite li čisto, neka to onda bude najbolje. Autopraonica M čeka vas na svoje dvije adrese – u Industrijskoj 13 i Ulici hrvatskih branitelja 21. Navratite ili nazovite 091/505 4379

TEKST: Promo

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn