PROMO : Autolimarija-lakirnica Danilović – Dugogodišnja garancija na uslužne djelatnosti

Datum objave: 07. 6. 2014. | Kategorija: 034, Promo

1

BERTELOVCI – Ako trebate limarske ili lakirerske radove na svom automobilu dođite u Autolimariju-lakirnicu Danilović u Bertelovcima 2. To je tradicija duga 20 godina u djelatnosti autolimarije, autolakiranja i miješanja i skeniranja boja. Razgovarali smo s vlasnikom radnje Goranom Danilovićem koji je 2003. godine preuzeo obrt od svog oca.

“U ovaj sam posao krenuo zahvaljujući ocu. Radio sam  s njim još kao dijete i onda sam zavolio taj posao. Potrebno je mnogo truda, upornosti i naravno, ljubavi prema tom poslu. Najzastupljeniji auti kod nas su wolfsvagen i opel pa onda  i sva ostala vozila. Imamo stalne klijente koji nas preporučuju drugima jer dajemo dugogodišnju garanciju na naše uslužne djelatnosti. Imamo i tri besplatna zamjenska vozila kada je potreban višednevni rad na vozilima naših klijenata,” rekao je Goran Danilović dodajući kako, kada je o bojama riječ, svojim kupcima mogu ispuniti sve želje.
“Imamo skener za snimanje boja. Kupac može odabrati boju koju želi, a svako vozilo ima broj boje. Pod tim brojem postoje tri- četiri nijanse i onda se izabere najpribližnija. Zatim na računalu dobijete  željenu količinu,” dodao je Danilović.

Na pitanje koliko se razlikuje autolimarski i lakirerski posao sada i u njegovim počecima on odgovara: „Unazad pet godina nema velikih razlika, ali kada se radilo primjerice prije 20-tak godina, bilo je teško jer nije bilo autolakirnica, komora za lakiranje niti si imao boja, čak smo išli u Novu Gradišku. Radovi su bili skuplji , auti su bili jednostavniji. Danas su  boje su finije, sastoje se od više kemije, više materijala,  tehnologija napreduje iz dana u dan.“
Dođite u Autolimariju-lakirnicu Danilović, ostavite svoj automobil u sigurnim i stručnim rukama, dobiti ćete zamjensko vozilo na korištenje i biti ćete oduševljeni radom na svom automobilu.

https://www.facebook.com/autolimarijalakirnica.danilovi

TEKST: T. Milanović    FOTO: T. Milanović

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn