PROMO: AUTO ŠKOLA TRAFFIC- Škola u kojoj će vas učiniti vozačem, a ne tek vlasnikom vozačke dozvole

Datum objave: 20. 6. 2018. | Kategorija: 034, Promo

dav

POŽEGA – Biti dobar vozač puno je više od poznavanja i pridržavanja prometnih propisa. Zahtijeva to i poznavanje bontona i kulturu ophođenja, pošten i fer odnos prema kolegama vozačima i svim ostalim sudionicima u prometu. Razmišlja tako Josip Gregurić, instruktor s dugogodišnjim iskustvom, stručni specijalist cestovnog prometa i vlasnik nove auto škole u gradu, AUTOŠKOLE TRAFFIC u Ulici dr. Franje Tuđmana 14.

Vozačka dozvola odavno više nije pitanje luksuza ili hira. Riječ je o potrebi, pa i mogućoj presudnoj referenci pri dobivanju posla. I mada vam posjedovanje tog dokumenta dopušta sudjelovanje u prometu, ne čini vas nužno i vozačem. Jer, biti vozač znači, uz prometne propise, poznavati i osnovna pravila lijepog ponašanja. Prema kolegama vozačima, ali i prema svim ostalim sudionicima u prometu.

m1 m2

Naučit će vas to u Autoškoli TRAFFIC, jer uz znanje, samostalnost i sigurnost budućih vozača, škola je to u kojoj značajnu pažnju poklanjaju upravo bontonu, vjerujući kako je i jedan vozač s manirima, dovoljan za promjenu prometne kulture u cijelosti. Riječ je o novoj školi u gradu, vlasnika Josipa Gregurića, stručnog specijaliste cestovnog prometa, instruktora vožnje s dugogodišnjim iskustvom i položenim pedagoškim predmetima, jer znanje treba prenijeti na pravi način, uvažavajući kandidatove sposobnosti, vješto zaobilazeći njegove nedostatke.

nnnnn

Riječ je o suvremeno opremljenom prostoru u ulici dr.Franje Tuđmana 14.u kojem će vas dočekati prijazno osoblje i tim vrhunski educiranih predavača spremnih pružiti stručnu i prijateljsku uslugu po najpovoljnijim cijenama. Vjerujući kako vozača čini puno više od poznavanja tehnike vožnje i prometnih propisa, u Autoškoli Traffic pružit će vam maksimalnu vozačku sigurnost i samostalnost, ali vas i naučiti fer i korektnom odnosu prema kolegama za volanom i svim ostalim sudionicima u prometu. Jer, dobrog vozača čine i maniri. Baš kao i dobro poznavanje prometnih propisa. Stoga su, koristeći se blagodatima tehnologije, u „Traffic-u“ razvili jedinstveni program uz koji kandidati, osim u auto školi, za ispit mogu vježbati i kod kuće, a uz korisnički pristup računalnom sustavu, mogu se okušati i u „probnom“ testiranju. Tu je i mentorski odnos između instruktora i budućeg vozača, uz stalnu komunikaciju i praćenje, jer njihova je misija, kako piše i na SLUŽBENOJ STRANICI – put u sigurnu vožnju.

nnn

U Autoškoli Traffic po prihvatljivim cijenama praktično obučavaju za A1, A2, A i B kategoriju, spremni učiniti vam prve vozačke korake ugodnima i jednostavnima, stoga, želite li postati vozač, a ne tek dobiti vozačku dozvolu, izaberite Traffic. I požurite, jer predavanja počinju 28.lipnja. Za upis u grupu ili druge informacije, navratite u ulicu dr.Franje Tuđmana 14., svakog radnog dana od 8 do 16 i subotom od 8 do 12 sati ili ih nazovite na 034/ 550 100 i 091/ 384 5388. Kako bi sigurno stigli na buduće odredište, putujte s Auto školom Traffic!

TEKST: S. T.     FOTO:promo

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn