PROMO: AUTO ŠKOLA OPREZ NAŠICE – U jednoj od najsuvremenijih auto škola u regiji novi ciklus izobrazbe za KOD 95

Datum objave: 02. 12. 2018. | Kategorija: Promo

NAŠICE – Auto škola Oprez u Našicama, škola s tradicijom dugom gotovo 2 desetljeća, posljednje je gotovo tri godine, od kako joj je na čelu Matej Topolovec, mladi i iskusni diplomirani inženjer cestovnog prometa, škola koja nameće trendove u obrazovanju. Uz vlasnika, brine o tome i 5 djelatnika, istinska snaga ove škole, koji polaznicima nude programe obuke kandidata za AM, A1, A2, A, B, C i CE kategoriju. U jednoj od najsuvremenijih auto škola u regiji nude i program početnih kvalifikacija i periodičke izobrazbe za stjecanje KOD-a 95, obveze svih profesionalnih vozača. Informirajte se u Auto školi Oprez na adresi Braće Radića 26 u Našicama.

Suvremeno obrazovanje zahtijeva suvremene metode učenja. Znaju to u Auto školi Oprez u Našicama, jednoj od najsuvremenijih auto škola u regiji, tvrtci iza koje je gotovo 2 desetljeća duge tradicije. “Krivac” za nove trendove i moderni pristup je Matej Topolovec mladi i iskusni diplomirani inženjer cestovnog prometa i vlasnik, zajedno sa 5 djelatnika koji su, kažu, istinska snaga ove škole. Učenje preko interneta uz konstantno praćenje napretka polaznika, do GPS modula u vozilima koji registriraju svakog vozača pa kandidati imaju transparentni pregled kilometara i vremena vožnji do sustava u kojem se analizira tijek cijelog procesa obuke su samo dio stvari koje ih izdvajaju od ostalih autoškola.

Proširenjem lepeze usluga koju su ostvarili u suradnji sa Pučkim otvorenim učilištem AMC iz Nove Gradiške, kroz osposobljavanje polaznika za odabrane programe iz područja profesionalne vožnje, nude i mogućnost cjeloživotnog obrazovanja. Upravo je to ono što traži suvremeno tržište rada. Jedan od takvih, traženih programa je stjecanje početnih kvalifikacija i periodičke izobrazbe profesionalnih vozača koje im omogućuje upis KOD-a 95 u vozačku dozvolu.

Riječ je o elektroničkom zapisu na vozačkoj dozvoli kojim se potvrđuje da vozač koji upravlja vozilom C1, C1E, C, CE, D1, D1E, D, DE kategorije ima početnu kvalifikaciju i redovito se osposobljava kroz periodičku izobrazbu. To je obaveza svih profesionalnih vozača od 2013.godine i ulaska Hrvatske u Europsku uniju. Izobrazba za KOD 95 provodi se u prostorijama Auto škole Oprez u Našicama u suradnji sa stručnim suradnicima iz AMC-a Nova Gradiška.

Valjanost certifikata bez kojeg se vozači teretnih vozila ne bi mogli niti zapošljavati niti nuditi uslugu prijevoza tereta i ljudi, je 5 godina, što znači kako je upravo sada idealno vrijeme za obnovu, poručuju stručnjaci. Ukoliko ste vozač kategorije D1,D1E,D ili DE ili posjednik vozačke dozvole koja se priznaje kao istovjetna a izdana je prije 10.rujna 2008. godine, odnosno ukoliko ste vozač koji posjeduje vozačku dozvolu kategorija C1,C1E, C ili CE ili posjedujete vozačku dozvolu koja se priznaje kao istovjetna a izdana je do 10.rujna 2009. godine ili, pak, imate svjedodžbu o stečenoj srednjoj stručnoj spremi u zanimanju vozač izdanu do 1. srpnja 2013. godine, za ostvarivanje KOD-a 95 trebate proći samo periodičku izobrazbu u trajanju od 35 sati i bez provjere znanja, samo s potvrdom o prisustvovanju, ovjeriti i upisati KOD 95 u vozačku dozvolu.

Svi vozači koji su polagali kategorije teretnih vozila, a ne pronalaze se u navedenim skupinama, dužni su proći obuku kako bi stekli početnu kvalifikaciju. Ona se stječe prekvalifikacijom u zanimanje vozač motornog vozila, provjerom znanja ili ubrzanim stjecanjem početnih kvalifikacija. Završetkom programa početne kvalifikacije osoba stječe pravo na upis KOD-a 95 u vozačku dozvolu.

Zašto je dobro imati KOD 95?
Jedno je položiti ispit iz prometnih propisa i vožnju za kategorije teretnih vozila, a nešto sasvim drugo biti profesionalni vozač teretnih vozila. Stoga, jedina mogućnost za korištenje položene kategorije u poslovnom okruženju u Hrvatskoj i drugim zemljama Europske unije, položen je i u vozačku dozvolu upisan KOD 95. Razmišljate li o promjeni zanimanja ili želite tek nadograditi postojeće znanje, napravite prvi korak. I znajte kako je posao vozača jedan od najtraženiji poslova u regiji!

Smatrate li da su vam ove informacije previše komplicirane ili želite saznati više o opcijama usavršavanja i pronalaska idealne edukacije posjetite službenu web stranicu škole Oprez ili ih posjetite osobno na adresi Braće Radića 26 u Našicama u uredovno radno vrijeme od ponedjeljka do petka između 08 i 16 sati. Sve informacije možete potražiti i pozivom na broj telefona: 031/613-870.
Prijave za tečaj periodičke izobrazbe su u tijeku i zaprimaju se do 07.12., a tečaj započinje u petak 14.12.2018. godine.

TEKST: I. Ćosić       FOTO: I.Ćosić

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn