PROMO: AUTO ŠKOLA „OPREZ“ NAŠICE – Spoj iskustva i tradicije s tehnologijom i novim metodama učenja

Datum objave: 12. 8. 2018. | Kategorija: Promo

naslovna

NAŠICE – Automobili, vožnja, auto škola i polaznici, teme su o kojima se u obitelji Topolovec razgovaralo oduvijek. Bilo je stoga logično i sasvim očekivano da oca u poslu zamijeni sin. Spoj iskustva i tradicije s tehnologijom i novim metodama učenja, vrlo se brzo pokazao kao dobitna kombinacija koju prepoznaju kandidati u čak dva grada. Zbog toga ali i činjenice kako je riječ o ustanovi koja ruši sve rekorde po broju polaznika, razmišljate li o vozačkoj dozvoli, izaberite najbolje- Auto školu OPREZ u Našicama.

S diplomom inženjera cestovnog prometa u rukama i 15 godina iskustva rada kao instruktor i predavač, posao koji je već tri desetljeća u obitelji Topolovec, logično i očekivano, nakon oca, nedavno je, s puno entuzijazma, preuzeo sin Matej. Bilo je to i logično, jer, spoj iskustva i tradicije, s novim znanjima i tehnologijom uvijek je dobitna kombinacija. Osim toga, na području Donjeg Miholjca ostvarili su sve zadane ciljeve, pa je valjalo krenuti u nove izazove i novu auto školu „Oprez“ u Našicama. S novim mladim vlasnikom, novim idejama, u moderno opremljenom prostoru u ulici braće Radić 26, škola službeno djeluje od 2016.godine, s pravom se ponoseći činjenicom kako je riječ o ustanovi koja ruši sve rekorde po broju polaznika i u kojoj njih čak 70 posto, vozački ispit položi iz prvog pokušaja.

m1 m2

Uz vlasnika, Mateja Topolovca, zasluga je to i djelatnika, istinske snage ove škole, simpatičnog, stručnog, obrazovanog i visoko motiviranog kadra, ali i novog pristupa učenju, takozvanog „ e-učenja“ koje polaznicima, budućim vozačima, u bilo koje doba dana omogućava on-line uvid i rješavanje primjera ispita od kuće. Još je nešto sasvim posebno u Auto školi Oprez što ih čini jedinstvenom takvom školom u Slavoniji i Baranji. Riječ je o specifičnim GPS uređajima uz koje idu i najsuvremeniji ključevi za vozila sa senzorima, koje, upisom u auto školu, dobiva svaki kandidat. Tehnologija je ovdje u službi polaznika, budućih vozača, jer zahvaljujući sofisticiranom sustavu za navigaciju, svatko tko se logira u bilo kom trenutku može vidjeti tko upravlja kojim vozilom, gdje se i koliko kilometara vozi, ali i naknadno s instruktorom, proanalizirati greške, poraditi na slabostima i što bolje se pripremiti za polaganje ispita.

m3 m4
Zahvaljujući velikom broju djelatnika i zavidnom voznom parku sastavljenom od čak 17 vozila, u Auto školi Oprez i Topolovec nema čekanja na početak predavanja i dovoljan broj zainteresiranih polaznika. Novi turnusi startaju svaka dva tjedna, a nastava se održava prema dogovoru, u prijepodnevnim ili poslijepodnevnim satima. Jedna od najsuvremenijih auto škola u regiji nudi programe obučavanja za A1, A2, A, B, C i CE kategoriju, i tu ne namjerava stati, jer, nakon obuke tri instruktora za D kategoriju, a onda i planirane kupnje autobusa, u skorijoj se budućnosti nadaju ponuditi polaganje i ove kategorije.

nn

Vlasnik Auto škole OPREZ, Matej Topolovec, s ponosom najavljuje i otvaranje ispitnog mjesta u Donjem Miholjcu za kategorije C i CE (kamion i kamion s prikolicom), što će značajno olakšati i obogatiti trenutnu ponudu, obzirom da se praktični i ispitni dio ovog predavanja do sada održavao u Osijeku. Vjerujući u sintagmu cjeloživotnog obrazovanja i potrebu za kontinuiranim ulaganjem u znanje i stručnost, uz vlastite programe, škola surađuje s POU AMC Nova Gradiška, nudeći obrazovanje odraslih i prekvalifikaciju za vozača motornih vozila. Uz kvalitetan pristup polaznicima, visoku motiviranost i stručnost djelatnika, tehnologiju u službi znanja i učenja, sve su ovo razlozi zbog kojih će, pokazuju poslovne prognoze, Auto škola Oprez ove godine srušiti sve rekorde po broju polaznika. Stoga, ako vam je istinski važno naučiti dobro voziti, a ne tek položiti ispit, nazovite 031/613-870, 095 906 5175 i odaberite najbolje – Auto školu Oprez u Našicama

TEKST: Ivona Ćosić    FOTO: I.Ć./ Auto škola Oprez

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn