PROMO: AUTO SERVIS PAVIĆ – Rezervirajte svoj termin za zamjenu zimskih guma

Datum objave: 23. 10. 2016. | Kategorija: 034, Promo

n

POŽEGA – Dočekajte zimu spremni. I vi i vaš automobil. Najbolje mjesto za to je obiteljska auto servis radionica Pavić, smještena na adresi Osječka 64 E koja se s ponosom bilježi više od dvadeset godina dugom tradicijom uspješnog rada.

Na jednom mjestu imate sve za popravak i održavanje vašeg limenog ljubimca; sve vrste servisiranja automobila, optika, servisiranja rashladnih uređaja, dijagnostika, auto limarski i mehanički popravci, prijevoz vozila, iznajmljivanje auto prikolice… Rade na svim automobilima, od teretnog programa, kombija, dostavnih vozila i malih vozila.

nn

Kako se zima bliži potrebno je veću pažnju posvetiti samoj pripremi vozila za nadolazeći period. Iz servisa Pavić savjetuju kako je dobro obaviti tzv. mini servis – provjeriti kočnice, ovjes, upravljački mehanizam, ulje, antifriz i ostale tekućine, a svakako najbitinije jest staviti i pripadajuće zimske gume. Imate li svoje, pobrinite se da su u zadovoljavajućem stanju, a ako pak nemate, u servisu možete naravno i kupiti zimske gume svih marki i dimenzija.

Nemojte dočekati zimu nespremni, pobrinite se za svoje vozilo na vrijeme.
Rezervirajte svoj termin za montiranje i balansiranje na broj   099 / 236 – 1140

TEKST: D. Pok       FOTO: D. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn