PROMO: Auto-servis Pavić – Dvadesetogodišnja tradicija kvalitetne usluge

Datum objave: 28. 11. 2014. | Kategorija: 034, Promo

NN

POŽEGA – Došlo je zimsko vrijeme, a vi niste sigurni je li sve ispravno na vašem automobilu? Našli ste ogrebotinu na svom limenom ljubimcu ili on odbija suradnju na neki drugi način? Dođite u Auto-servis Pavić u Požegi, Osječka 64 E gdje će vaši problemi biti brzo riješeni. Dvadeset godina duga tradicija rada na svim vrstama automobila garancija je kvalitetne usluge. Vaš automobil biti će u dobrim rukama. Vlasnik auto servisa je Dragutin Pavić, a više o svemu rekao nam je njegov sin i automehaničar u servisu Tomislav Pavić.

Koliko dugo postoji Auto-servis Pavić?
Na ovoj lokaciji smo pet godina, a autoservis smo imali u Alilovcima prije 20 godina. Ovo je obiteljski posao utemeljen dugom tradicijom i kvalitetom.

Koje sve usluge nudite u svom autoservisu?
Radimo optiku, servisiranje rashladnih uređaja u automobilu, dijagnostiku svih marki vozila sa “Bosh” dijagnostičkim uređajima, auto -limarske i mehaničke popravke i prijevoz vozila. Sve na jednom mjestu za popravak auta osim vulkanizerskih djelatnosti (promjena i montiranje guma) što planiramo uvesti od ljeta. Radimo na svim automobilima, od teretnog programa, kombija, dostavnih vozila i malih vozila.

Koje su preventivne akcije na automobilu koje bi vozači trebali obaviti u zimsko vrijeme?
Trebali bi provjeriti ovjes vozila, promjeniti ljetne gume sa zimskima i rješiti optiku na vozilima. Prilikom kliskih cesta ako optika ne valja, vozila će završiti tamo gdje im nije mjesto.

Kolika je razlika na automobilima prije sedam godina i sada?
Sve je više elektronike na automobilima, i razlika je dosta velika. Ta elektronika “danas radi sutra ne radi”, a prije su automobili imali tri žice i popravljali su se odvijačima i standardnim setovima gedora. Ja sam od malih nogu “šarafao” s ocem u radionici i mogu stvarno reći da je razlika velika.

Kakve su reakcije vaših mušterija?
Reakcije su pozitivne. Imamo stalne mušterije i svi su zadovoljni kvalitetom i cijenom usluge. Imamo korektne cijene i dajemo svoj maksimum u pružanju kvalitetne usluge. Na tržištu smo 20 godina što je dokaz da nam to dobro ide.

N

Koji su vam auti najdraži za popravljanje?
Najdraži auti za popravke su mi  “Wolfsvagen” grupa, “Opel”, “Mercedes” i “BMW” jer za njih najbrže dođemo do dijelova, ali posjedujemo  dijagnostičke uređaje  za sve marke automobila i udovoljavamo svim uvjetima.

Što se tiče dugotrajnost dijelova koji su automobili najzahvalniji i s kojim vi autodijelovima radite?
Ne postoje više automobili koji su najdugotrajniji što se tiče svega. Jedna marka automobila ima svoju vrstu problema, a druga marka opet nekakve drugačije probleme. Radimo  s poznatim brendovima autodijelova, sa originalima i sa zamjenskim dijelovima ako ljudi žele nešto jeftinije. Što se tiče materijala, filera, boja i kitova imamo “PPG” boje. Imamo mješaonicu boja u kojoj boje snimamo kamerom digitalno, tako da je točnost boje koja je potrebna na vozilu savršena.

Planovi za budućnost?
Prvi naš plan za budućnost je do ljeta nabaviti strojeve za montiranje i balansiranje guma što nam trenutno fali kako bi pokrili kompletno cijeli program za automobile. Plan nam je i usavršavati se s dijagnostikom i općenito napredovati.

Što bi poručili čitateljima Slavonskog.hr zašto da dođu u Autoservis Pavić?
Dođite i uvjerite se u kvalitetu usluge koju smo stekli dvadesetogodišnjim iskustvom. U stanju smo udovoljiti svim vašim uvjetima uz povoljnu cijenu.

Gsm: 099/236 1141,  099/236 1140

TEKST: T.Milanović     FOTO: T.Milanović

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn