PROMO: ASES USLUGE – “Kraljevi kanalizacije” zapošljavaju nove djelatnike

Datum objave: 14. 4. 2018. | Kategorija: 034, Promo

n

ZAGREB – Brijač, grobar, pekar, apotekar – uz dobru volju, širok osmijeh i smisao za humor, nema posla koji se ne može naučiti. Čak i ako je riječ o jednom od najprljavijih poslova koji postoje, niša je to koja neće nestati sve dok je ljudi i njihovog otpada. Prepoznala je to tvrtka Ases usluge, ekipa koja radi sve ono što drugi ne mogu – kvalitetno, profesionalno, uz duhovit slogan – „Vaš drek, naš kruh“, jer oni su „kraljevi kanalizacije“.

S ljudima je najljepše, ali i najteže raditi. Zna to svatko tko se okušao u uslužnim djelatnostima. Jer, svašta se od njih može doživjeti, ali i svašta iz njih može izaći. Niša je to koju je prepoznao Admir Suljić,vlasnik tvrtke ASES USLUGE, koja se, uz adaptacije stanova i poslovnih prostora, keramičarske radove, kompletnu uslugu niskogradnje, skupljanje i zbrinjavanje biorazgradivog otpada, bavi i poslom koji ne može baš svatko raditi – čišćenjem zahoda i kanalizacija. Zanimljivo, ali jedan od neugodnijih poslova uopće, tvrtki je istovremeno i jedan od najprofitabilnijih.

1 3

Jer, kako kaže vlasnik – zanemarimo li prateće miomirise, stvari su prilično jasne – sve dok je ljudi, bit će i njihovog otpada, a upravo je tuđi „drek“, kaže i duhovit slogan tvrtke, njihov kruh. Uz profesionalnost i kvalitetu, brze intervencije i realne cijene, praćenje tržišta i kontinuirano ulaganje u opremu, dostupnost svih 365 dana u godini, uz banke, leasing kuće,  te ulaganje privatnih sredstava , „kraljeve kanalizacije“, kako, s puno duha, nazivaju ih sadašnji korisnici, prepoznaju sve više i budući klijenti, stoga, Ases usluge imaju toliko posla da moraju zapošljavati još ljudi. Minimalno 15 novih radnika, jer tako bi se moglo raditi u dvije smjene.

2

Na sreću, i pored milijunskih ulaganja bez kojih nema posla čišćenja kanalizacija, riječ je o itekako, profitabilnom poslu, što je, pita li se vlasnika, dovoljan nadomjestak za smrad koji ga prati. Zbog toga su u potrazi za dodatnom radnom snagom, spremni i voljni, zaposliti svakoga tko hoće da radi i misli da može raditi. Stoga, razmislite može li tuđi drek postati i vaš kruh, pa zažmirite… Ili, još bolje – začepite nos.

Uz dobru volju, smisao za humor i šale na vlastiti račun, sve se može, pa i čistiti tuđe zahode. Na kraju krajeva, iako je riječ o jednom od najprljavijih poslova koji postoje, novac koji donosi – ne smrdi. Uvjerite se u to i osobno, ASES USLUGE čekaju vašu prijavu na mail uprava@ases-usluge.hr
https://www.facebook.com/ases.usluge1/

TEKST: S. T.      FOTO: ASES

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn