PROMO: ALFA LUX – Otkrijte svjetlo budućnosti

Datum objave: 30. 11. 2015. | Kategorija: Promo

n

NOVA GRADIŠKA – Bez električne svjetlosti, svijet , ionako sve mračnije mjesto za život,  doslovno bi utonuo u tamu. Stoga, neka bude svjetlo. LED svjetlo. Jer samo se tako istovremeno racionalno koristi energija, značajno štedi kućni budžet, ali i jača ekološka svijest. Otkrijte tehnologiju sadašnjosti i budućnosti kojom bi se oduševio i veliki Tesla osobno i navratite u ALFA LUX u Novoj Gradiški, na novoj adresi, u ulici Nikole Tesle. Jer, mjesto je gdje uvijek „gori svjetlo“.

A svjetlo koje ide u korak sa suvremenim tehnologijama, čuvajući okoliš i vaš novac, skriva se u kratici LED, light emitting diode.Riječ je o rasvjeti koja se sastoji od svjetlećih dioda potpoognutih čipom koji diodama daje vosoko tehnološke performanse, ali i razmišlja isključivo na zeleni način. Led žarulje koriste i do 90 posto manje električne energije od onih na koje smo navikli i kakve smo, u skladu sa strogim pravilima Europske unije, već odavno trebali izbaciti iz svojih domova. Stoga, se već danas pobrinite za nova rasvjetna tijela, jer one uobičajene žarulje vrlo skoro nećete moći pronaći više nigdje. Zahvaljujući mladom novogradiškom poduzetniku, Borisu Andrakoviću, njegovom znanju, ali i pomnom praćenju tehnoloških trendova, led tehnologija od nedavno je dostupna i u „ALFA LUXU“, specijaliziranoj prodavaonici u Novoj Gradiški. Potražite ih na novoj adresi, u ulici Nikole Tesle ( nasuprot Fine) i otkrijte, itekako, vidljivu razliku.

Osim što ćete, vrlo brzo primijetiti značajnu uštedu, led žarulje će vama i vašem prostoru pružiti besprijekoran spektar svjetlolsti, ali i, pazite sad ovo-životni vijek duži od 10 godina. Dakle, nema više nezgodnih mračnih trenutaka, ali ni iznenađenja kada, već nakon par dana, „cikne“  žarulja. Uz nevjerojatne svjetlosne performanse, danas dostupne u žarulji, Led tehnologija je svoje mogućnosti odavno potvrdila u prvim televizijskim aparatima, potom u svjetlećim reklamama, a onda i na štop svjetlima automobila. U svakom slučaju, tehnologija je to na koji bi se, da su kojim slučajem živi, opasno „navukli“ i Tesla i supranik mu Edison, natječući se koji će je prvi pametnije primijeniti.

nn

Želite li stoga otkriti sve prednosti LED tehnologije, navratite u tvrtku ALFA LUX koja nudi usluge prodaje, ali i ugradnje led rasvjetnih tijela, kao i sve potrebne popravke i električarske radove. Od nedavno kod njih možete pronaći i zanimljiva, atraktivna i moderna rasvjetna tijela, kao i veliki izbor računalne opreme.Vrlo brzo samo ćete kod njih moći i pronaći takozvane STRECH stropove.Riječ je o dugotrajnim materijalima koji ne zahtijevaju održavanje, imaju garanciju od 10 godina i u potpunosti su u skladu s europskim normama, a mogućnosti njihovog postavljanja su neograničene. Razmišljate li, pak, dizajnerski i vlastiti prostor želite učiniti posebnim, ALFA LUX nudi jedinstvene led trake kao i posebno atraktivna rasvjetna tijela.Zbog svega toga, kao i povoljnih cijena, zakoračite u budućnost i otkrijte ALFA LUX na na novoj adresi ili facebook stranici.

TEKST: Simonida Tarbuk/NGB    FOTO: S. Tarbuk

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn