PROMO: ALEN ZELENBABA – 099 / 34 100 34… Halo… Taxi Zele Požega?

Datum objave: 31. 3. 2017. | Kategorija: 034, Promo

TAXI

POŽEGA – Od kako su taxi vozila stigla na ulice naših gradova, život je postao puno komforniji i puno jednostavniji. Jer, za vašu sigurnost, kao i stizanje na svaku željenu destinaciju, u svim stanjima i okolnostima, od sada brine netko drugi. Dovoljno je nazvati 099/ 34 100 34… Halo… Taxi Zele Požega?

Od kočija koje su vukli konji, fijakera za iznajmljivanje, preko trokolica na motorni pogon, ali i još uvijek živih i prisutnih rikši, povijest taxi službe duga je već 4 stoljeća. Jer, imali ili nemali vozilo, usluga je ovo koju ćete, kad tad u životu zatrebati. I to ne samo jednom. Naiđete li, k tome, na pouzdanog vozača i komforno vozilo, te, ne manje bitno, po povoljnoj cijeni stignete na vrijeme na željenu lokaciju, bit će to vožnja koju ćete zapamtiti. A, onda se i pobrinuti da broj „spremite“ u imenik. Jer, dobro je znati kako u svakom trenutku i svakoj situaciji možeš računati na taxi. Usluga je to koju, od listopada prošle godine nudi Alen Zelenbaba, Taxi Zele.

taxi zele naljepnica

Dovoljno je okrenuti broj 099/ 34 100 34, smjestiti se na zadnje sjedalo i krenuti. Zele će vas odvesti gdje god zamislite po najpovoljnijoj cijeni u gradu, ali i puno dalje, nanesu li vas, recimo, posao i potreba i do Osijeka i Zagreba, a i van države. Za višednevna i daljnja putovanja nude i prijevoz kombijem. Računica je slijedeća – prvih 5 kilometara koštat će vas 20 kuna, a sve nakon toga s 20 posto popusta. Osim što će vas odvesti gdje poželite, ali i „pokupiti“ kad god ga zatrebate, pobrinite se da postanete redovna „mušterija“, jer tek takve imaju i niz dodatnih pogodnosti. Zanima li vas koje, kontaktirajte preko vibera, messengera, facebooka… ili nazovite broj 099/ 34 100 34 i očekujte  Taxi Zele.

TEKST: S. T.     FOTO: Taxi Zele

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn