PROMO: A1 FITNESS – Teretana koju ne čine samo sprave, nego i ljudi

Datum objave: 10. 10. 2017. | Kategorija: 034, Promo

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

NOVA GRADIŠKA – Želite li osjetiti razliku između dobrog i najboljeg, ovo je mjesto koje morate posjetiti. Jer, samo je ovdje moguće trenirati s pobjednicima, upijajući znanje stručnjaka, mijenjajući stil života. Učinite, stoga, nešto dobro za sebe i otkrijte A1 FITNESS- najluksuzniju i najbolje opremljenu teretanu u ovom dijelu svijeta. I ne, nije riječ o Zagrebu.

Kult lijepog, treningom dotjeranog tijela, odavno više nije samo pitanje estetike. Imperativ je to zdravlja, osobni stav i navika koja pozitivno mijenja život. Jer, naše je tijelo naš hram i posvetimo li mu se na pravi način, višestruko će nam to vratiti. Uz stručno vodstvo i stalni nadzor trenera. Jer, čvrsta odluka o zdravom načinu života i fizičkoj aktivnosti nije dovoljna. Potrebni su iskustvo i znanje. O anatomiji i prehrani, o spravama i vježbama. Potrebno je onda i adekvatno mjesto. Poput A1 FITNESS teretane, trenutno „the“ mjesta u Novoj Gradiški, ali i mjesta o kojem se priča i u okolnim gradovima. Teretana je to koju ne čine samo sprave, nego i ljudi, projekt i životna misija ekipe predvođene Antoniem Furićem, višestrukim prvakom Hrvatske u bodybuildingu, ekipe koju, od reda čine profesionalci s dugogodišnjim iskustvom, sportaši pobjednici, zaljubljenici u bodybuilding i fitness, entuzijasti koji vlastitom strašću žele „zaraziti“ i sve oko sebe.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Upravo to je ono što čini razliku između dobrog i najboljeg, ali i element zbog kojeg je A1 FITNESS teretana drugačija od svih ostalih sličnih. Jer, baš poput tima, i sve je ostalo u ovoj teretani vrhunski, kreirano po mjeri pobjednika oba spola, profesionalnih sportaša i rekreativaca, lijenčina i amatera, znalaca, ali i totalnih neznalica, mladih i starih. Moderno uređen prostor smješten na sjajnoj lokaciji,  ispunjen ogledalima i motivirajućim porukama, klijentima nudi veliki broj vrhunskih sprava za vježbanje, od kojih je nekolicina dodatno „pojačana“ lcd monitorima na kojima je tijekom treninga, ovisno o osobnim željama, moguće pratiti tv program, slušati mjuzu ili pak, igrati igrice. Tu su još i prostor za pohranu osobnih predmeta, kao i luksuzno opremljene svlačionice i tuševi, čisto da ne pomislite da nešto nedostaje. Mjesto je to na kojem će vas, vodeći računa o svakoj vašoj potrebi i želji, istovremeno apsolutno razmaziti, ali vam i omogućiti brutalan trening, dokazujući kako je, uz personalizirani pristup, stručnu podršku i pravilnu ishranu, moguće dotjerati i vlastiti izgled i zdravstveno stanje . Za vrhunski profi trening , plan vježbanja, jelovnik i uvijek dobro došao savjet, tu je i tim iskusnih profesionalaca, ljudi koji žive fitness i bodybuilding.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uz već spomenutog Požežanina Antonia Furića, legendu hrvatskog bodybuildinga ali i šire, znalca koji svoje iskustvo i strast prema sportu rado dijeli sa svima, tu su i njih dvojica- Robert, viceprvak Hrvatske u bodybulidingu, dečko iz Kutjeva koji se zbog bodybuildinga i predanosti treninzima, doselio u Novu Gradišku i Danilo- puni znanja i entuzijazma, spremni pomoći vam da izgledate i osjećate se bolje. Tim je to koji čini razliku. Jer, želite li od treninga imati zdravstvenih i estetskih koristi, važno je pristupiti mu ozbiljno. S trenerom koji zna svoj posao. Zbog toga je A1 FITNESS mjesto za pobjednike. Pročulo se to i izvan Nove Gradiške, pa na treninge u teretanu stiže i ekipa iz Požege i iz Slavonskog Broda. Navratite i vi. Jer, teretana je to koju ne čine samo sprave, nego i ljudi. Provjerite u Novoj Gradiški, u Ljubibratićevoj ulici broj 2 ili pozivom na broj 099 420 8000. Posjetite i  Facebook stranicu.


TEKST: S.T.       FOTO: D. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn