PROMO: A1 FITNESS – mjesto za pobjednike i one koji to žele postati

Datum objave: 31. 8. 2018. | Kategorija: Promo

NQAS

NOVA GRADIŠKA – A1 fitness, najluksuznija i najbolje opremljena teretana u ovom dijelu svijeta, prvog dana mjeseca rujna, proslavit će prvi rođendan. Prilika je to da navratite u Novu Gradišku, u Ljubibratićevu ulicu broj 2, i zajedno s njima, u novo godišnje doba, uđete i s novim, zdravijim životnim navikama. Dobra volja i čvrsta odluka jedino je što vam je potrebno. Za sve ostalo, pobrinut će se stručnjaci. Navratite, stoga, na party i priuštite si tijelo za pamćenje.

Razmišljate li o promjenama životnog stila i navika, početak jeseni najbolji je trenutak. Uz dobru volju i čvrstu odluku, potrebno je još samo pronaći pravo mjesto.Poput teretane A1 fitness, adrese za pobjednike. Najbolji je to i najluksuznije opremljen sportski prostor u ovom dijelu svijetu, koji će, zajedno sa svojim klijentima i svima onima koji će to tek postati u subotu, 1.rujna, proslaviti prvi rođendan! Riječ je o teretani koja je u vrlo kratko vrijeme postala omiljeno odredište svih onih svjesnih važnosti lijepog, zdravog i „utreniranog“ tijela, adresa na koju rado navraćaju i amateri i profesionalci, prostor je to koji ne čine samo sprave, nego i ljudi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Smještena u Ljubibratićevoj ulici broj 2 u Novoj Gradiški, opremljena po najvišim svjetskim standardima, uz stručno vodstvo i stalni nadzor trenera, A1 fitness teretana nudi priliku za nove, zdravije životne navike i tijelo za pamćenje. Provjerite to već ove subote, 1.rujna, od 17 do 21 sat i pridružite im se na rođendanskom party. Prilika je to i za značajnu uštedu, jer, kao i svaki pravi slavljenik, A1 fitness ponudit će vam članarinu od samo 100 kuna za mjesec dana neograničenog treniranja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uz ugodno druženje i ukusnu zakusku, posjet mjestu na kojem treniraju pobjednici iskoristite i za nove spoznaje i saznajte sve ono što vas zanima o anatomiji i prehrani, spravama i vježbama, jer, želite li se na pravi način pobrinuti za svoje tijelo, bez savjeta stručnjaka, profesionalaca koji žive fitness i bodybuilding, neće ići. Tražite li razliku između dobrog i najboljeg, pronađite je u teretani A1 Fitness Nova Gradiska i budite sigurni kako će vam tijelo biti zahvalno. Vidimo se u subotu, 1.rujna! Dobro došli!


TEKST: S.T.     FOTO: D.P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn