PROJEKT AKTIVNA HRVATSKA – Sezonu otvara treningom u Novoj Gradiški 19. siječnja

Datum objave: 18. 1. 2019. | Kategorija: Sport

NOVA GRADIŠKA – Želite li živjeti aktivnim i zdravim životom, naučiti ponešto o pravilnoj prehrani i tjelovježbi? Pridružite se projektu Aktivna Hrvatska i trenirajte s Renatom Sopek i stručnim timom zagrebačkog kineziološkog fakulteta u Novoj Gradiški u subotu, 19.siječnja, točno u podne.

„Aktivna Hrvatska“ jedinstveni je sportsko-edukativni projekt koji već sedmu godinu zaredom promiče kulturu zdravog i aktivnog života. Riječ je o projektu pod pokroviteljstvom predsjednice RH koji potiče na aktivnost i razmjenu iskustava, podiže kvalitetu života i svijest o važnosti zdravog i aktivnog življenja, koji je do sada, diljem Hrvatske, prepoznalo 25 tisuća vježbača svih generacija. Novu, ovogodišnju sezonu projekt Aktivna Hrvatska otvorit će treningom u Novoj Gradiški, u subotu, 19.siječnja, točno u podne, pod vodstvom stručnog trenerskog tima Kineziolškog fakulteta u Zagrebu i Renate Sopek.

Uz trening na koji su dobrodošli svi-i rekreativci i profesionalci i mladi i stari, bit će to prilika da svi zainteresirani od stručnih projektnih partnera iz Hrvatske liječničke komore, Biotreninga i Definicije hrane, saznaju sve što ih zanima o medicini, kineziologiji ili nutricionizmu i osvijeste koliko je važno živjeti zdravim i aktivnim životom. Promijenite navike i vidimo se u dvorani Elektrotehničke i ekonomske škole na treningu!

TEKST: S. T.     FOTO: Aktivna Hrvatska

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn