PRI KRAJU IZGRADNJA SPORTSKOG CENTRA U LJUPINI – Na ponos sportašima, rekreativcima, djeci i mladima

Datum objave: 24. 4. 2020. | Kategorija: Sport

LJUPINA – Pandemija koronavirusa, na sreću, nije zaustavila projekte na širem novogradiškom području. Potvrđuju to i radovi na Sportskom centru u Ljupini vrijedni pola milijuna kuna koje ovih dana kraju privode djelatnici gradske tvrtke Eko kong.

Lijepo vrijeme ide na ruku završnim radovima na izgradnji sportskog centra u Ljupini koji s nestrpljenjem čeka popuštanje epidemioloških mjera i svoje prve male i velike korisnike. Potvrda je to najave čelnih ljudi grada kako ,unatoč nepovoljnoj situaciji s koronavirusom, projekti čiji je cilj podizanje standarda življenja, neće biti zaustavljeni.

Po završetku radova koje izvode djelatnici gradske tvrtke Eko- kong sportaši, rekreativci, te prije svega djeca i mladi naselja Ljupina, moći će se pohvaliti najsuvremenijim igralištem za male sportove opremljenim rasvjetom i tribinama, kao i pratećim parkiralištima i uređenim okolišem. Radove na izgradnji mini sportskog centra u Ljupini u vrijednosti od pola milijuna kuna u potpunosti financira Grad Nova Gradiška.

TEKST: S. T.         FOTO: F. S.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn