PREPOZNATA KVALITETA – Požežanin DJ Topa potpisao za Aquarius Records

Datum objave: 13. 4. 2017. | Kategorija: Scena

Topa1

POŽEGA – Požeški glazbenik,DJ i producent Mladen Topić Topa potpisao je ugovor s jednom od vodećih izdavačkih kuća u Hrvatskoj Aquarius Records. Radi se o EPu sa četiri singla i Club mix verziji naslovnog singla “Ti, samo ti”.

Topa se još 2010-te predstavio slušateljima sa singlom “Ovisan” u suradnji s Damjanom i odmah ih osvojio, a novi singl “Ti, samo ti” potvrđuje njegov stil pop s utjecajem house-a, disca i funka.Autor glazbe i teksta je Topa.
Na singlu gostuju vrhunski glazbenici Tin Tonković klavijature i Željko Romić na gitari,Sanela Kovačević prateći vokali, a glavni vokal je Igor Drvenkar (član benda Gea). Pjesma je plesna, funky, pozitivna i vječnu temu ljubavi donosi u klupskom ritmu. Na EP-u su još tri singla “Ona mi je sve” (ft. Damjan), “Volim ljeto” (ft. Igor Drvenkar) i “Kad pada snijeg” (ft. Bojan Aleksovski).

“Ovo je drugi singl koji pjeva izvrsni pjevač Igor Drvenkar iz Zagreba. Bio sam prezadovoljan s njegovom izvedbom pjesme “Volim ljeto” i odlučio sam se ponovo ga pozvati na suradnju. Nova pjesma ima prepoznatljiv pop zvuk s plesnim house ritmom, tjera na gibanje i ples, a kako sam Dj uvijek su upravo takve ideje u mislima. Potpisivanje ugovora je rezultat pak dugotrajnog procesa traženja pravog izdavača. Vrlo sam zadovoljan ugovorom s kućom Aquarius Records i nadam se kako će mi oni pomoći u promociji mojih pjesama. Trenutno nemamo video spot, ali sve četiri pjesme mogu se pronaći na službenom You Tube kanalu ove izdavačke kuće,” rekao nam je Topa.

TEKST: S. P.      FOTO: DJ Topa

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn