PREMIJERA – Požeški Detmeć uoči Ferragosta predstavio novi singl “Iza nas”

Datum objave: 25. 7. 2019. | Kategorija: Scena

POŽEGA- Uoči nastupa na Ferragosto JAM festivalu u Orahovici, požeški rap rock band Detmeć kojeg čine Massa (truba, vokal), Koc (vokal, gitara), Toljo (vokal, gitara), Sale (bas) i Hrca (bubnjevi). predstavio je novi singl pod nazivom “Iza nas“, popraćen i više nego zanimljivim i neobičnim video spotom. Ovo je njihov četvrti singl kojim najavljuju nadolazeći album najavljen za jesen ove godine za Croatia Records, piše Mixer.hr

„Sve što nam se dogodi u životu, prijateljstvu, vezi ili bilo kojem odnosu, ostaje iza nas. Mi se mijenjamo, naši pogledi, ali ono što se dogodilo ostaje kao neki naš nalaz iz prošlosti. U najnovijem pogledu na život zaronili smo u međuljudske odnose. Koc je donio tekst koji nas je oduševio, odrepao ga na pravi hip-hop beat i secirao evoluciju ljudskog odnosa od početka do kraja. Ovo nije još jedna lagana ljetna pjesma već stvar za sve one koji uz glazbu žele osjetiti nešto više.“, poručuje bend.

Upoznavanje, bivanje, propadanje. To su tri riječi koje zrcale pjesmu ‘Iza nas’. Mnogo puta smo se našli u situacijama u kojima smo rutom ovih triju riječi izgubili odnos s nekim i gledali preobrazbu iz prijatelja u poznanika, ne znajući razloge transformacije iz ‘ja’ u ‘ono’.“, rekao je Koc.

I dalje su požeški bend, iako svi stanuju u Zagrebu i kažu da nemaju nikakvih problema s tim. Štoviše, ova pjesma izrodila je požešku priču vizualno zapisanu u Zagrebu. Za njih ne postoji ugodnije mjesto za snimiti svoje glazbene ideje od Hard Work studija u Požegi i povjeriti svoje ideje Anti Akrapu koji radi od snimanja do masteringa i svaki put sve više iznenadi.

“Dobili smo ton. Treba nam i slika. Jednom smo već povjerili spot našem sugrađaninu iz Požege, a sada sugrađaninu u Zagrebu i ispalo je super. Zašto mijenjati nešto što valja? Imenik, odabir, Velimir Grgić i njegova Pulsar produkcija, a samo dva dana kasnije, prvi sastanak i nacrt spota – za nas potpuno novi izazov jer smo odlučili raditi one-shot video. Bez rezova, sve u komadu, pa tko živ, tko mrtav!“, kažu dečki iz Detmeća.U priču su opet uključili i Barbaru Tomas – Brushbaru, posebnu umjetnicu koja je bodypaint podigla na zavidnu razinu na ovim prostorima, a u spotu je osim šminkanja i glumila.

“Požeški mozaik spojio se u Zagrebu. Novi singl i spot Detmeća je vani. Nova priča i novi pogled. Poslušajte, razmislite, reagirajte, prema nama, prema svom životu, prema prijateljstvu, prema  ljubavi, prema čemu poželite.“, kažu za kraj i najavljuju najvažniji nastup godine, na Ferragosto JAM-u u Orahovici početkom kolovoza, a zatim i studijski album.

IZVOR: mixer.hr/

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn