POŽEŽANI IZVRSNI U ZAGREBU – Mladi powerlifteri iz BODY ART-A osvojili medalje 

Datum objave: 16. 12. 2019. | Kategorija: Sport

POŽEGA – U Zagrebu je 14. i 25. prosinca održano natjecanje Kup grada Zagreba u powerliftingu i bench press-u s, do sada, najvećim brojem natjecatelja. Požeški powerlifteri iz PLK Body Art u jakoj konkurenciji ostvarili su izvrsne rezultate i okitili se medalja.

Za PLK Body Art iz Požege prvog dana natjecanja, subota, nastupio je Antonio Miletić u kategoriji Open do 74 kg i osvojio 5 mjesto. Drugog dana, nedjelja, natjecali su se požeški novi kadeti u jakoj i nikad brojnijoj kadetskoj konkurenciji.

To su Iris Šilobodec do 72 kg, Klaudio Miletić i Leon Dokša, obojica do 93 kg. Svima njima ovo je bilo prvo powerlifting natjecanje i odradili su ga vrhunski. Iris je osvojila srebro u kategoriji i broncu u apsolutnoj kategoriji kadetkinja, a Leon i Klaudio su vodili teške (doslovno 😉 ) bitke za medalje. Na kraju natjecanja Leon je oko vrata imao srebro, a Klaudio broncu.

“Iznimno sam zadovoljan liftovima od kojih ću spomenuti samo neke: Iris, 14 godina, podigla je u dead liftu 110 kg i napala 120 kg, koje ovog puta nije podignula, ali to su sjajne težine za prvo natjecanje. Klaudio, 17 godina, je u borbi za treće mjesto morao podignuti svoj osobni rekord u istoj disciplini, mrtvom dizanju, i uspio je 167,5 kg! A Leon, 14 godina, podiže total od 390 kg! Čučanj 140 kg, bench press 100 kg i mrtvo dizanje 150 kg! Sve su to težine podignute pravilno, na komande sudaca što je puno teže od onoga što vidite po teretanama. Kao trener iznimno sam zadovoljan s pristupom, sportskom borbom i zajedništvom naših novih powerliftera,” rekao je trener PLK Body Art Robert Međugorac.

IZVOR: PLK Body Art

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn