POŽEŠKO-SLAVONSKA ŽUPANIJA: Javni poziv za dodjelu bespovratnih potpora gospodarstvenicima

Datum objave: 03. 4. 2024. | Kategorija: Gospodarstvo

POŽEGA – Otvoren je Javni poziv za iskaz interesa za dodjelu bespovratnih sredstava temeljem Programa dodjele potpora male vrijednosti u svrhu poticanja razvoja gospodarstva na području Požeško-slavonske županije. Za ovu namjenu u županijskom proračunu osigurano je 150 tisuća eura.

U okviru javnog poziva, potpore će se dodjeljivati za izgradnju brenda proizvoda i/ili usluga, nabavu i ugradnju strojeva i opreme, ulaganje u objekte za obavljanje gospodarske djelatnosti  i ugradnju fiksne opreme, certificiranje proizvoda i procesa, nabavu hardwarea i softwarea, stručno osposobljavanje i usavršavanja zaposlenika te za izlaganje i sudjelovanje na sajmovima i manifestacijama.

Prihvatljivi korisnici su subjekti malog gospodarstva (mikro i  mali), obrtnici  i pravne osobe koje imaju prebivalište, odnosno sjedište, na području Požeško-slavonske županije.

Za ovu namjenu u proračunu Požeško-slavonske županije osigurano je 150 tisuća eura, a razlika od prethodne godine je da se sada mogu prijaviti i planirane, a ne samo izvršene investicije. Prijave se zaprimaju do  29. travnja  2024. godine do 23:59 sati, odnosno do iskorištenja sredstava koja su osigurana u proračunu Požeško-slavonske županije za 2024. godinu.

Javni poziv dostupan je ovdje.

TEKST: S. P.                    FOTO: S. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn