POWERLIFTING KLUB BODY ART – Požežani izvrsni na “Najjačem turopoljcu”

Datum objave: 01. 10. 2018. | Kategorija: Sport

POŽEGA – U Velikoj Gorici održano je natjecanje u powerliftingu i bench press-u Najjači turopoljac 2018. u organizaciji Hrvatskog powerlifting saveza i  kluba Spiritus fortis.Powerlifting klub Body Art imao je dva predstavnika, juniora Antonija Miletića i teškaša u bench pressu Darija Markovića koji su ostvarili vrhunske rezultate.

Antonio i Darijo odlično su odradili ovo natjecanje, izvjestio je trener Robert Međugorac. Antonio je pobijedio u svojoj težinskoj kategoriji i po disciplinama uzeo još jedno zlato i dva srebra (među juniorima), a teškaš marković podigao je osobni rekord u bench pressu.

“Posebno smo zadovoljni jer je popravio svoj čučanj i podigao prvi puta 110 kg (on je imao 67,3 kg na službenom vaganju) uz 75 kg bench press i 145 kg u mrtvom dizanju. Naš teškaš Darijo imao je svoj dan podigavši osobni rekord od 160 kg u bench pressu. Ovaj mladi tata blizanaca je odlično dizao i iz pokušaja u pokušaj bilo je jasno da je danas njegov dan. Osim zlata u kategoriji osvojio je i broncu u apsolutnoj kategoriji,” rekao je trener Međugorac. Pred ekipom PLK Body Arta je kratki odmor, a potom kreću pripreme za državno prvenstvo u prosincu.

TEKST: S. P.      FOTO: PLK Body Art

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn