POWERLIFTING KLUB BODY ART POŽEGA – Brigita do zlata s novim državnim rekordom

Datum objave: 18. 6. 2018. | Kategorija: Sport

Repka za EP Francuska

POŽEGA – Na 3. Kupu Hrvatske u powerliftingu i bench press-u održanom 16 i 17. lipnja u Vrbovcu sudjelovao je  Powerlifting klub Body Art Požega s troje natjecatelja, a kući su se vratili s jednim zlatom, dva srebra te jednom broncom.

“Brigita Bakić je imala zadnju provjeru pred Europsko prvenstvo u Bordou, Francuska, za 8 tjedana. koju je odradila savršeno. U kategoriji juniori do 57 kg srušila je državni rekord (bio je 73 kg, sada je 75 kg), osvojila zlato u kategoriji i srebro u apsolutnoj (sve juniorske kategorije). Darijo Marković je odradio odlično natjecanje (vidi se da su blizanci malo narasli i sada je lakše 😉 ). Popravio je svoj lift od zadnjeg natjecanja za 15 kg! (dizao 140 kg, a u Vrbovcu je podigao 155 kg). To je bilo dovoljno, u stvarno jakoj konkurenciji open kategorije do 120 kg, za 3 mjesto. Naš veteran Davor Januš nije imao svoj dan i s nešto lošijim liftom od 122,5 kg osvaja 2 mjesto u svojoj Masters kategoriji, ali i to je dio sporta. Srebro je dobar rezultat, ali s podignutom kilažom nismo zadovoljni,”izvjestio je trener Robert Međugorac.

Brigita BP PLK Body Art

Dodaje kako je to bilo vrlo dobro natjecanje te organizatori, Siniša Križan, klub Wild Hogs i Hrvatski powerlifting savez zaslužuju samo čestitke. Brigita Bakić je odlično odradila zadnju provjeru i nastavlja s pripremama za Europsko u Francuskoj u kolovozu ove godine.

TEKST: S.P.      FOTO: Powerlifting klub Body Art Požega

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn