POSTOLARSKA RADNJA SEBASTIAN – Zlatne ruke za obnovljeni sjaj omiljene obuće

Datum objave: 29. 2. 2024. | Kategorija: Promo

POŽEGA – Treba li vaša omiljena obuća ili torbica stručnu pomoć, postolarska radnja Sebastian vlasnika Borisa Kožića pravo je mjesto za vas. Boris je majstor starog kova, školovani obućar s više od tri desetljeća iskustva, a njegove zlatne ruke lako i vješto vraćaju stari sjaj svemu čega se prihvate. U Njemačkoj ulici broj 1 u Požegi, Obrt Sebastian oduševit će vas brzom i kvalitetnom uslugom.

Cipela je uporabni predmet bez kojeg je naše svakodnevno djelovanje nezamislivo, ali i temelj dobrog stila. No, kada skupe ili jeftine, moderne ili klasične, ravne ili štikle, zatrebaju stručnu pomoć, a još nije vrijeme za kupovinu novih, tu je Obrt Sebastian obućara Borisa Kožića. Osim najčešćih popravaka cipela s potpeticama, kod Borisa s povjerenjem možete zatražiti i brojne druge usluge – zamijeniti zatvarače na obući ali i torbama, popraviti školsku torbu ili sportsku, od obične tenisice napraviti kvalitetno ortopedsko pomagalo, popraviti opremu za šetnju četveronožnih prijatelja – sve to i još puno više. Dobar obućar, naime, mora znati raditi i s kožnom galanterijom pa i onom od eko kože, stoga Boris nudi i usluge šivanja i popravaka školskih, ženskih i putnih torbi i remenja. Ali, uspješno odgovara i na druge zahtjeve.

Čak i ako ste “zaboravili noge” pri kupnji obuće, pomoći će Boris. Jer, uz kalupe za povećavanje kad malo “stišću”, Boris zna i tajne zanata kako od veće napraviti – manju cipelu. Ako ste se, čitajući, sjetili onih davno zaboravljenih i odbačenih, nekada vam dragih cipela, vrijeme je za susret s Borisovim umješnim rukama. “Pouzdana obuća potrebna je u svako doba godine, a brojni klijenti imaju brojne i različite zahtjeve. Potrebno je imati i dozu kreativnosti, kombinirati materijale i tehnike kako bi rezultat vrhunski. Posla i zadovoljnih mušterija onda neće nedostajati ,” priča nam Boris dodajući s ponosom kako bilježi više od tri desetljeća obrta.

“Počeo sam raditi 2. listopada 1992 godine, a ovdje u Njemačkoj ulici radim od 1998 godine. Imam stare “mušterije” kojima se već desetljećima susrećem, ali svakodnevno dolaze i novi klijenti.Nije teško, zanimljivo je i kreativno, potrebne su vješte ruke i vještina komunikacije, a svaki novi posao je novo dokazivanje, novi izazov,” kaže Boris. Dobar glas daleko se čuje, pa požeškom “Cipeliću” sve više dolaze iz Nove Gradiške, Slavonskog Broda i drugih gradova. Samo nazovite i dogovorite dolazak!

Obrt „Sebastian“, obućara Borisa Kožića, ulica Njemačka broj 1, čeka vas svaki radni dan od 8 do 15 i od 17 do 19 sati, ali i uz telefon 034/271-780 i 098/911-8435. Dođite, korak je lak kad je noga u omiljenim cipelama!

TEKST: S. Pok                 FOTO: S. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn