POLICAJAC I PJESNIK – Policijski službenik na Festivalu šansone

Datum objave: 16. 2. 2022. | Kategorija: Scena

OKUČANI – Na Festivalu šansone “Zvonimir Golob” koji će se održati 21. veljače u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu, uz zvučna imena hrvatske glazbene scene predstavit će se interpretacijama poezije i načelnik Policijske postaje Okučani Zrinko Kapetanić.

U hramu glazbe, u Maloj dvorani Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, održat će se Festival šansone “Zvonimir Golob”. Festival je posvećen Zvonimiru Golobu, jednom od najznačajnijih predstavnika suvremene hrvatske književnosti. Ovaj Festival šansone održat će se u ponedjeljak, 21. veljače 2022. godine, s početkom u 20:00 sati.

Uz zvučna imena hrvatske glazbene scene na ovom festivalu, predstavit će se interpretacijama poezije i naš policijski službenik Zrinko Kapetanić (načelnik Policijske postaje Okučani), koji će govoriti stihove Zvonimira Goloba. Zrinko je osim kao interpretator poezije po vokaciji i pjesnik te je do sada objavio dvije zbirke poezije: “Dječak u zabludi” i “U šutnji pjevam”.

Organizator ovog događaja je “Udruga hrvatskih branitelja domovinskog rata 91.”, a ovim kulturnim i glazbenim događajem Udruga želi odati priznanje Golobovu stvaralaštvu.

TEKST: S. P.             FOTO: D. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn