PODUZETNIČKI INKUBATOR U POŽEGI – Završetak radova očekuje se u proljeće iduće godine

Datum objave: 18. 1. 2018. | Kategorija: Gospodarstvo

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

POŽEGA – Izgradnja Poduzetničkog inkubatora koja je počela ove godine u punom je intenzitetu. Vrijednost radova, čiji se završetak očekuje u proljeće iduće godine je 18.642.984,00 kn, a radilište je danas posjetio i požeški gradonačelnik Darko Puljašić.

“Uvjeren sam da je ovo početak jedne odlične priče za grad Požegu i našu poduzetničku zonu. Ovaj će prostor s deset ureda i s multimedijalnom dvoranom sigurno pomoći svim mladim poduzetnicima koji žele početi raditi u našem gradu, ali bit će i partner drugim poduzetnicima koji odluče graditi u našoj zoni. Naš Ured za europske integracije bit će podrška prilikom cijelog procesa. Poziva sve privrednike, dođite, imamo najbolje uvjete u bližoj okolici i Grad Požega bit će vaš partner i siguran prijatelj poduzetnika i poduzetništva,” poručio je gradonačelnik Puljašić.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Inkubator se, kako je predviđeno, sastoji od deset ureda, četiri proizvodne hale koje s mogu prenamijeniti u više manjih prostora, te jedne edukacijske i jedne konferencijske dvorane. Stanarima inkubatora omogućit će se najam po povoljnijim uvjetima kao i niz pratećih usluga – savjetovanje oko pokretanja posla, posredovanje u financiranju, pomoć pri razvoju proizvoda i usluga, knjigovodstveno i porezno savjetovanje, edukacija te druge intelektualne i stručne usluge.

TEKST: S. Pok      FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn