PODUZETNIČKI CENTAR PLETERNICA – Novi natječaji za poduzetnike

Datum objave: 09. 1. 2024. | Kategorija: Gospodarstvo

PLETERNICA – Iza Poduzetničkog centra Pleternica je još jedna ispunjena godina, a vrijedni tim  već radi na pripremi nadolazećih projekata i natječaja koji su u tijeku.Na jučer održanom sastanku Plink tima s gradonačelnicom Marijom Šarić u središtu je bilo izvještavanje o radu Centra s osvrtom na prošlu 2023. godinu te najava  nadolazećih projekata i natječaja.

U središtu su svakako veliki projekti poput Centra za starije osobe Pleternica i Dječjeg vrtića u Gradcu koji tek kreću u izgradnju. Ključni prošlogodišnji projekt koji se dovršava je Dječji vrtić u Kuzmici koji se uskoro otvara, koji je između ostaloga, pokazatelj da roditelji rade, da se povećava zaposlenost i da gospodarstvo raste.

Poduzetnički centar budnim okom prati aktualne natječaje u ruralnom razvoju, ali i natječaje za poduzetnike, a na raspolaganju je i za besplatno savjetovanje oko aktualnih natječaja i kreditnih linija te računovodstveno savjetovanje. “Sve što radimo uvijek je ciljano na gospodarstvo i poduzetništvo. Dolazi jako puno novih natječaja i čeka nas jako puno novih prilika, osobito za poduzetnike. Nadam se da će i naši ostali projekti koje provodimo barem djelomično pridonijeti rastu i razvoju poduzeća i obrta,” izjavila je Šarić.

Grad Pleternica nastavlja biti grad prijatelj poduzetnika i gospodarstvenika, pružajući im pomoć i smjernice pri ostvarivanju poticaja za svoj razvoj. Kroz poduzetničke potporne institucije, centar, inkubatore i zonu, Grad je kontinuirano podrška poduzetnicima kroz sve aktivnosti, posebno kroz ulaganja za rast i razvoj i korištenje bespovratnih potpora.

TEKST. S. P. /PCPL            FOTO: S.P./ /pcpl.pleternica

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn