POČINJU TRENINZI – Od 30. siječnja 2021. dopuštene sportske aktivnosti na otvorenom

Datum objave: 01. 2. 2021. | Kategorija: Sport

POŽEGA – Popuštanjem protuepidemioloških mjera Stožera civilne zaštite i Vlade RH, od subote, 30. siječnja 2021. dopušteno je treniranje na otvorenom prostoru.

Tako će s pripremama konačno početi nogometaši požeške Slavonije kojima već u subotu, 27. veljače kreće nastavak sezone 3. Hrvatske nogometne lige – Istok, a “Plavi s Orljave” će tog dana na svom Stadionu u  sklopu 18. kola ugostiti sedmoplasiranu momčad lige, NK Graničar (Županja). Prije toga bi Požežani trebali odigrati i domaći zaostali susret 17. kola protiv drugoplasirane Marsonie (Slavonski Brod). Slavonija je jesenski dio završila na 6. mjestu sa 28 bodova (8 pobjeda, 4 remija, 4 poraza).

S organiziranim treninzima sada će moći početi i klubovi koji se natječu u Međužupanijskoj nogometnoj ligi Slavonski Brod – Požega i 1. Županijskoj nogometnoj ligi čiji bi nastavak sezone trebao početi 13. i 14. 03. 2021. kao i klubovi 2. Županijske nogometne lige koji će zbog malo kola krenuti kasnije sa svojim prvenstvom pa tako i s pripremama. Sigurno je da će uskoro nakon dvomjesečne stanke s treninzima početi i pojedine mlađe kategorije nekih klubova pogotovo ako vremenski uvjeti dozvole jer treniranje u dvoranama Stožer civilne zaštite još nije dopustio.

IZVOR: sport-pozega.hr

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn