PO MJERI LJUBITELJA ROCK ZVUKA 80-ih: Prvi ‘PopcORn ‘n ROCK Festival’, 22 i 23.6.2018. Orahovica!

Datum objave: 21. 3. 2018. | Kategorija: Scena

?????????????????????

ORAHOVICA – Početak ljetnog solsticija, ove se godine uskladio sa premijernim izdanjem posebnog događaja, koje će ljubitelji glazbe velikim slovima upisati na kontinentalnu festivalsku kartu. Prvo izdanje ‘PopcORn ‘n ROCK festivala’, 22. i 23.6.2018. u Orahovici, svakako je vrijedno bijega iz urbane sredine u nedirnutu prirodu orahovačkog jezera, gdje će se festival i održati.Ulaznice za prvo izdanje ‘PopcORn ‘n ROCK Festivala’ mogu se kupiti u sustavu Eventim, od 15.03.2018. godine.

PopcORn ‘n ROCK, nije tek još jedan festival, to je dvodnevno glazbeno događanje za sve ljubitelje i poklonike zvuka i stila života 80-ih. Organizatori, uz pokroviteljstvo grada Orahovice i Turističke zajednice, na inovativan i kreativan način, povezuju najbolje od glazbene scene 80-ih, sa današnjim načinom života.

Dvodnevni glazbeni program, u Orahovicu dovodi zaista respektabilna glazbena imena u čijim će izvedbama uživati stari i mladi. Prva večer, petak 22. lipnja, rezervirana je za Drugi način, Juru Stublića  & grupu Film, te Atomsko sklonište. Druga glazbena večer, subota 23. lipnja, rezervirana je za Aerodrom, Divlje jagode i kultni Električni orgazam.

FerragostoJam2014-019

Hedoniste i ljubitelje odličnih pop i rock ritmova, uz vrhunsku glazbu na orahovačkom jezeru, očekuje i obilje gastronomske ponude, prvenstveno nezaobilaznih burgera i fantastičnih roštilja, te svega onoga što čini potpunu sliku osamdesetih godina prošlog stoljeća, nezaobilazne kokice i vrhunski pivski brendovi. Boravak na festivalu bit će obogaćen raznim dnevnim sadržajima, dok onima nemirnijeg duha, uz nezaobilazno kupanje u čistim vodama orahovačkog jezera, obronci Papuka nude pregršt prirodnih avantura i lokacija za aktivni odmor, poput posjeta dvorcu ‘Ružica grad’. Svi koji žele, mogu tijekom festivala, ali i inače, kampirati na jezeru, a postoji i predviđeni prostor za šatore.

Ulaznice za prvo izdanje ‘PopcORn ‘n ROCK Festivala’ mogu se kupiti u sustavu Eventim, od 15.03.2018. godine! Sve ostale informacije mogu se pronaći i na službenoj web stranici: www.rock-or.com  i Facebook stranici festivala!

TEKST: S. P.     FOTO: PopcORn ‘n ROCK

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn