PLAY GAME IGRAONICA – Otkrijte novu dimenziju zabave!

Datum objave: 13. 6. 2024. | Kategorija: Promo

POŽEGA – Iako se svijet posljednjih godina ubrzano mijenja, proslave dječjih rođendana zauvijek će biti mjesta najljepših uspomena i trenutci spremljeni u albumima života. I dok su oni nekadašnji obilježavani skromno, s home made sendvičima i maminom tortom, uz Čovječe ne ljuti se, klinci i klinceze ovog stoljeća trebaju nešto drugo. Poput Play game igraonice, novog hit mjesta za nezaboravna gaming druženja. Otkrijte novu dimenziju zabave u ulici Eugena Tomića 1 ( “Gara” ) u Požegi

Organizacija dječjeg rođendana, složit će se svaki roditelj, nije ni malo lak zadatak. Jer home made sendviči, mamina torta i pokoja partija Čovječe ne ljuti se s ekipom, odavno pripadaju nekim drugim vremenima. Za ova aktualna, tu je Play game igraonica, novo hit mjesto u gradu, u ulici Eugena Tomića 1 ( bivša “Gara”),  stvoreno za nezaboravna gaming druženja. Jer, iako se svijet ubrzano mijenja, rođendanska proslava i dalje ostaje mjesto najljepših uspomena i trenutak spremljen u album života.

Znaju to jako dobro u Play game igraonici stoga vam nude novu dimenziju zabave. Kreiran po mjeri klinaca i klinceza novog, tehnološkog doba, prostor je to sa svim potrebnim za dinamičnu i zabavnu proslavu rođendana, prepun ekrana, konzola i igara najnovijih naslova uz koje će vaši mali genijalci imati priliku istražiti široki svijet virtualne zabave. Bez obzira da li su avanturistički nastrojeni ili preferiraju sportske igre, “Play game” nudi svakome ponešto.

Zaronite u novo doba uz Playstation 5, Nintendo Switch, simulatore vožnje ali i 9D kino i uživajte u nezaboravnoj proslavi. Zahvaljujući vrhunskom soundu i light show-u, rođendanska proslava organizirana u “Play game” u trenu će vas “teleportirati” u vrijeme disco groznice i učiniti malom kraljicom plesnog podija, dok će ljubitelji glazbe i pjevanja, doći na svoje uz karaoke prostor.

Novo vruće mjesto u gradu službeno s radom starta 15. lipnja, stoga, budite brzi i na vrijeme rezervirajte prostor.

Stvoren za one od 10 plus pa sve do 110 godina, jer svi smo mi, pomalo, djeca u duši, mjesto je ovo idealno i za organizaciju team buildinga, proslavu imendana, kao i razna druga obiteljska i poslovna druženja, spremno primiti do 30-ak osoba.

Uz poklon bonove i brojna druga iznenađenja, “Play game” Požega odgovorit će na sve izazove i u dogovoru s klijentom, ponuditi rješenja za svaku slavljeničku želju. Dovoljno je nazvati broj 091/ 505 4379 i dogovoriti termin. Nova dimenzija zabave čeka u  “Play-game-u”. Usudi se!

TEKST: Simonida Tarbuk                    FOTO: Dorian Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn