PETKOM U 9 U GRADSKOM PARKU – Odlična rock zabava uz “Reckless wings”

Datum objave: 30. 6. 2022. | Kategorija: Scena

NOVA GRADIŠKA – Jedinstveni projekt Volim ljeto i kulturu, zajednička priča POU M.A.Relković i TZ Grada koja tijekom vikenda u središnjem parku okupi Novogradiščane i goste grada svih generacija, ulazi u još jedan mjesec. Petkom u 9 ovaj put donosi odličnu rock zabavu jer na najljepšu pozornicu na otvorenom stiže “Reckless wings”, od kritike i publike hvaljen varaždinski hard rock bend

Nakon lipanjskih užitaka uz čarobne zvuke etna, romantičnog fada i egzotične Afrike, ovaj vikend na svoje će doći i poklonici žestokog rock zvuka,.Projekt Volim ljeto i kulturu, sjajna zajednička priča POU M.A.Relković i Turističke zajednice grada koja tijekom vikenda u središnjem parku okupi Novogradiščane i goste grada svih generacija, ulazi u još jedan mjesec koji će ,službeno, nastupom u okviru tradiconalnih koncerata Petkom u 9, otvoriti “Reckless wings”.

Riječ je o od kritike i publike hvaljenom varaždinskom hard rock bendu, vatrenoj peteročlanoj ekipi sastavljenoj od frontmena Marka Domjana, gitarista Lovre Duževića i Tina Fabijančića, te Jasmina Manjarića i Patrika Horvatića na bas gitari i bubnjevima. Bend je to poznat po eksplozivnim riffovima, jakim vokalima te beskompromisnim i energičnim nastupima koji oduševe publiku gdje god nastupali. Stoga, želite li uživati u odličnoj rock zabavi, ovaj petak, 1.srpnja, navratite do novogradiškog gradskog parka i na najbolji način pozdravite novi ljetni mjesec. Domaćini i “Reckless wings”, čekaju s dobrodošlicom!

TEKST: S. T.                   FOTO: Plakat

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn