PETA VEČER AUREA FESTA – Veliki i mali super glas Aurea Festa su Staša Kukić i Benjamin Poletto

Datum objave: 01. 9. 2017. | Kategorija: Scena

n

POŽEGA – Finalna večer “Velikog i malog super glasa Aurea Festa”, održana je sinoć na glavnoj pozornici festivala. Nastupilo je trinaest mladih pjevača, u dvije kategorije. U mlađoj kategoriji, od 1. do 4. razreda osnovne škole, Mali glas osvojio je Benjamin Poletto, a Veliki glas, od 5. do 8. razreda, Staša Kukić.Nakon juniorskih glazbenih snaga, koncert je održala popularna Mia Dimšić.

m1 m2
“Projekt je krenuo iz ideje da okupimo zbor za glazbenu radionicu Nota i tako se rodila ideja da napravimo audicije po školama. Iz tih ideja je ispala ova fantastična stvar, Veliki i mali super glas, koja ne mora biti ograničena samo na Aurea fest. Može se protezati kroz cijelu godinu, imamo 14 škola u županiji, može ići u smjeru nekadašnjeg Turbo Limač Show – a. Po ljudima vidim da su jako dobro ovo sve skupa prihvatili i ja sam prezadovoljan”, rekao je za Slavonski.hr organizator Mario Kovačević.

nn

U žiriju su se našla zvučna imena poput Maria Rotha, frontmena grupe Vigor, naše Brune Oberan, Ilijane Lončar te zvijezda večeri, osječka pjevačica Mia Dimšić koja je održala koncert nakon finala.

nnnn

“Bilo nam je jako teško odlučiti o pobjednicima Velikog i malog super glasa, u Požegi ima jako dobrih mladih pjevača. Stvarno su nijanse odlučivale, sva su djeca prekrasno pjevala”, izjavila je popularna Mia te dodala: “U Požegi sam bila puno puta no ovo mi je prvi nastup. Vezana sam za ovaj kraj zbog svojih prijatelja glazbenika i uvijek je lijepo vratiti se. Ljudi su srdačni i gostoljubivi”, zaključila je Mia.

TEKST: Bojan Miščević     FOTO: B. Miščević

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn