PAPUK TREK & TRAIL – Tradicionalnu utrku pozdravile i prve pahulje snijega

Datum objave: 25. 11. 2023. | Kategorija: Sport

KAPTOL – Utrka u organizaciji Sportsko rekreacijskog kluba „Baraber extreme team“ Belišće okupila je sudionike iz cijele Hrvatske, Mađarske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Italije i Rumunjske

Snježne pahulje poželjele su dobrodošlicu natjecateljima i stvorile ugođaj za pamćenje na ovogodišnjem Papuk trek & trail. Utrka u organizaciji Sportsko rekreacijskog kluba „Baraber extreme team“ Belišće okupila je sudionike iz cijele Hrvatske, Mađarske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Italije pa čak i Rumunjske, a obol u organizaciji dali su i Javna ustanova Park prirode Papuk te Atletski klub Plitvice.

U pohod na Papuk natjecatelji su krenuli u tri težinske kategorije. Challenger od 32 kilometra, i Active od 19 kilometara kojima je start bio u Kaptolu te 9 kilometara dug Light trail koji je kretao iz Velike.

Na startnoj poziciji u Kaptolu, sreću natjecateljima zaželjeli su i zamjenik požeško-slavonske županice Ferdinand Troha, načelnik Općine Kaptol Mile Pavičić te direktor Turističke zajednice Zlatni Papuk Tomislav Galić.

TEKST: S. P.                         FOTO: PSŽ

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn