PAPAGENO BAND – Novi spot ” Usne tvoje vrele”

Datum objave: 17. 2. 2016. | Kategorija: Scena

snap

POŽEGA – Nakon autorske skladbe “Zajedno smo snove sanjali” požeški Papageno band snimio je novu pjesmu i spot pod nazivom Usne tvoje vrele. Autor teksta, glazbe, aranžmana ali i spota je Zvonimir Klinčić.

“Spot je napravljen od animiranih gif slika skinutih sa interneta te dotjeranih da odgovaraju pjesmi. Kako je prva pjesma dobro prihvaćena od šire publike i vrti se na Noćnom glazbenom programu na HTV2 i na nekim radio stanicama odlučili smo napraviti i ovu novu, ali malo veselijeg karaktera i vedrijeg raspoloženja,” rekao nam je Zvonimir. Dodaje kako pjesam govori o mladiću koji se na prvi pogled zaljubio i ta ljubav traje. “Pjesma je rađena gotovo 4 mjeseca. Sve sam samostalno radio, to mi je prvi samostalan uradak pa mogu reći kako sam se praktički na njoj učio i još učim” dodaje Zvonimir.

Mladi glazbenici ne miruju već razmišljaju o idućim projektima. “Dogovorili smo i suradnju sa mladom požeškom pjesnikinjom Anamarijom Mutić koja je napisala  glazbu za svoju pjesmu “Dobrih pet minuta” koju ćemo zajedno snimiti. Uvjereni smo kako će i ta pjesma naići na odobravanje šire publike,” zaključio je Zvonimir.

TEKST: S. Pok   FOTO: You Tube

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn