PAKRAČANIN ENDI NA EUROSONGU U TEL AVIVI – „Hrvatski Justin Biber“ na prijemu kod gradonačelnice

Datum objave: 28. 4. 2019. | Kategorija: Scena

PAKRAC – Na ovogodišnjoj pjesmi eurovizije – Eurosongu koji će od 14. do 18 svibnja biti održan u izraelskom Tel Avivu Hrvatsku će predstavljati19-godišnja pjevačka zvijezda Rok Blažević s pjesmom „Dream team“, a važan dio tima koji će tom prilikom našu zemlju predstaviti svjetskom audotoriju bit će 21-godišnji Pakračanin Endi Schrötter , plesač i pjevač koji u glazbenim krugovima nosi nadimak „hrvatski Justin Biber“.

Tim povodom Endija će u ponedjeljak 29. travnja u 8 sati, u svom uredu primiti Anamarija Blažević, gradonačelnica Pakraca. Endi će se Roku na pozornici pridružiti u ulozi plesača.

Endi je student završne godine Studija suvremenog plesa na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu, a dobitnik je mnogih plesnih priznanja. Godine 2016. Agencija za odgoj i obrazovanje dodijelila mu je Oscar znanja za osvojeno 1. mjesto na Državnome natjecanju u suvremenom plesu.

Iako će mu ovo biti debitantsko eurovizijsko iskustvo u ulozi plesača, Endiju ovo nije prvo eurovizijsko iskustvo jer je 2017. godine bio član tima Jacques Houdeka s kojim je sudjelovao u snimanju videospotova za pjesmu ‘My friend’.

TEKST: S. P.      FOTO: eurosong.hr

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn