OVE SUBOTE – 6. Memorijalni odbojkaški turnir Verica Rebrina

Datum objave: 13. 10. 2023. | Kategorija: Sport

POŽEGA – U organizaciji Požeškog sportskog saveza i pod pokroviteljstvom Grada Požege, u subotu, 14. 10. 2023. od 10,00 do 18,00 sati u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc održat će se šesto izdanje Memorijalnog odbojkaškog turnira Verica Rebrina.

Nastupit će 8 ženskih rekreativnih ekipa. To su SRU Živim sport Slavonski Brod, Bolnica, Požega, Papuk Velika, Obrtnička škola Požega, Vallis Aurea, Nova Gradiška i Osijek. Ekipe su raspoređenje u dvije skupine po četiri, a svaka ekipa odigrat će tri utakmice u skupini.

Nakon toga igrat će se utakmice za konačni poredak. Četvroplasirane ekipe iz obje skupine igrat će za 7. mjesto, a trećeplasirane za 5 mjesto.. Prvoplasirane ekipe skupine 1. i 2. će odigrati finale 6. Veričinog memorijala, a drugoplasirane ekipe iz skupina će se boriti za 3. mjesto. Svaka ekipa će tako odigrati četiri utakmice na turniru. Sve utakmice igraju se na dva dobivena seta do 25 poena (treći do 15). Sve ekipe će dobiti priznanja za sudjelovanje dok će četiri najuspješnije ekipe dobiti pehare i medalje.

Verica Rebrina bila je požeška novinarka, a ujedno i inicijatorica pokretanja Ženske odbojkaške lige Požega koja se igra od 2004. godine, bila je igračica i voditeljica rekreativne ženske odbojkaške ekipe “Požega”, jedan od osnivača i član uprave Ženskog odbojkaškog kluba “Vallis Aurea”. Iznenada je preminula u 56. godini života, 24. srpnja 2015. na svom radnom mjestu, u prostorijama tadašnjeg požeškog Soundset radija.

TEKST: S. P.                 FOTO: PŠS

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn