OTVORENO PRVENSTVO HRVATSKE U MOTOCROSSU – Staza Villare je spremna

Datum objave: 13. 4. 2018. | Kategorija: Sport

jaros plakt

POŽEGA – Požega će 15. travnja biti domaćin Otvorenog prvenstva Hrvatske u motocrossu na stazi Villare, utrke koju već 18 godina organizira Moto klub Požega-Promet pod pokroviteljstvom Grada Požege. Za utrku se prijavilo stotinjak vozača iz cijele Hrvatske i šire.

“Čestitam svima koji sudjeluju na ovom sportskom događaju po kojemu smo poznati u cijeloj Hrvatskoj. Mislim da je ovo staza koja ima svoju budućnost i vjerujem da ćemo u najskorijem roku riješiti imovinsko – pravne odnose, kako bismo potom mogli zajedničkim snagama razvijati ovu stazu, prvenstveno zbog domaćih vozača koji su u ovaj sport uložili svoje vrijeme, trud i upornost,” rekao je, najavljuju događaj,  požeški gradonačelnik Darko Puljašić uz  poziv  sugrađanima  da dođu na stazu Villare i podrže domaće i gostujuće natjecatelje.

jaros

Više o samoj utrci, natjecateljima i stazi rekao je Zlatko Jaroš, tajnik Moto kluba „Požega – Promet“ koji već tradicionalno organizira ovu atraktivnu utrku.”Vozači vole našu stazu i vole dolaziti u Požegu. Za Požegu će ove godine u kategoriji seniora voziti Mihael i Leo Pandžić te Matej Jaroš, u B ligi imamo Krunoslava Ivanovića i njegovu kćer, oni su iz Đakova, ali voze za Požegu. Jednako tako u juniorima imamo Enolu Šamu iz Pitomače i Antonija Blažekovića iz Nove Gradiške koji također voze za Požegu,” rekao je Jaroš dodajući kako Požežani imaju predstavnike u svim kategorijama osim u veteranskoj.

TEKST: S. P.        FOTO: S. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn