OSJEČKO LJETO KULTURE: Mostar Sevdah Reunion – čarobnjaci sevdaha u Osijeku

Datum objave: 12. 7. 2018. | Kategorija: Scena

MSR 1

OSIJEK –  Petak 13.srpnja rezerviran je za pravu glazbenu poslasticu. U okviru Osječkog ljeta kulture u atraktivnom prostoru Tvrđe publici će se predstaviti svjetski poznat bosanskoherecegovački glazbeni sastav Mostar Sevdah Reunion.

Praznovjerni ili ne, ukoliko ste željni dobre glazbe, ovaj bi petak, 13.srpnja, trebali rezervirati za posjet Osijeku. U okviru Osječkog ljeta kulture u atraktivnom prostoru Tvrđe na Trgu Svetog Trojstva publici će se predstaviti Mostar Sevdah Reunion. Riječ je o mostarskim kulturnim ambasadorima sevdaha, glazbenom sastavu koji, na jedinstveni način, spajajući je s jazzom, bluesom i drugim glazbenim žanrovima, publici donosi tradicionalnu sevdalinku u novom modernom ruhu i aranžmanu, zbog čega ih je, svojevremeno, MTV proglasio jednim od najboljih predstavnika takozvane world music scene.

Mostar Sevdah Reunion svojom virtuoznošću oduševljava publiku diljem svijeta, ne ostavljajući ravnodušnima ni najzahtjevnije glazbene sladokusce . Nema sumnje da će tako biti i ovoga puta, stoga, vidimo se u Osijeku u petak, 13.srpnja u 21 sat.

TEKST: L.Tokić   FOTO: www.mostarsevdahreunion.com

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn