OŠ STJEPANA RADIĆA ČAGLIN – Učenica Lana Knaus osvojila prvo mjesto na Državnoj završnici sportskih igara mladih

Datum objave: 13. 7. 2017. | Kategorija: Sport

lana 1

ČAGLIN  – Na Državnoj završnici sportskih igara mladih koja je od 8. do 11. 7. 2017. godine održana u Umagu i Savudriji,  među 470 učenika iz cijele Hrvatske nastupila je i učenica čaglinske osnovne škole Lana Knaus.Odlazak na Državnu završnicu je izborila pobjedom u utrci na 60 metara na Županijskom natjecanju u Požegi, a trijumfirala je i na Državnoj završnici.

Za Lanu će njena škola navijati i krajem kolovoza kada putuje na Međunarodne sportske igre mladih u Split. Ova vesela djevojčica, odlikašica koja je ove godine završila tek drugi razred, svestrana  je sportašica koja trenira i judo pa je odličan primjer kako se doista sve može kada se hoće!

lana med

“Lani čestitamo  na dosadašnjim osvojenim zlatnim medaljama i držimo palčeve da i u Splitu bude uspješna! Znamo da će dati sve od sebe, ali i sam plasman na Međunarodne sportske igre mladih je ogroman uspjeh. Kao i mnogi učenici prije nje, Lana je postigla da se za čaglinsku školu čuje i izvan naše Županije i na tome joj veliko hvala!” poručila je pedagoginja Ljiljana Đurđević.

TEKST: S. P.      FOTO: OŠ S. Radića Čaglin

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn