OPĆINA VRBJE – Besplatni koncert za mlade i sve one koji se takvima osjećaju

Datum objave: 17. 8. 2023. | Kategorija: Scena

VRBJE – Povodom Međunarodnog dana mladih ali i obilježavanja svečanosti Dana Općine Vrbje, Udruga Studio B, u subotu, 19.kolovoza, organizira besplatni koncert Šajete i Alena Vitasovića.Glazbenom spektaklu prethodit će nastup mladog benda Jutene vreće. Vidimo se u središtu mjesta od 21, svi ste pozvani!

Udruga Studio B, jedna od aktivnijih organizacija civilnog društva koja kontinuirano mijenja trendove imajući, čitavo vrijeme, u fokusu mlade i njihove potrebe, povodom Međunarodnog dana mladih ali i u okviru obilježavanja svečanosti Dana Općine Vrbje, u subotu, 19.kolovoza, organizira besplatni koncert za sve one koji se osjećaju mladima.

Spektakularni nastup te će večeri u središtu mjesta održati majstor dobre fešte, Dražen Turina Šajeta, a tu je i glavni predstavnik nekada popularnog ča vala, Alen Vitasović. Prije nego li Šajeta zavlada pozornicom, za dobru atmosferu pobrinut će se  fantastičan mladi bend – Jutene Vreće.

Uz Općinu Vrbje događaj podržava i Središnji ured za demografiju i mlade kroz projekt RUTOPIA-zajednica po mjeri mladih II. Ulaz na koncert je, ponavljamo, besplatan, stoga vas ništa ne spriječava da se ovu subotu od 21 sat nacrtate u Vrbju. Vidimo se!

TEKST: S. Tarbuk                  FOTO: Plakat

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn