OPĆINA JAKŠIĆ – Radovi u Gospodarskoj zoni vrijedni 1,2 milijuna kuna

Datum objave: 02. 12. 2020. | Kategorija: Gospodarstvo

JAKŠIĆ – Uz druga infrastrukturna ulaganja na području općine Jakšić završena su i ona u Gospodarskoj zoni. Riječ je o asfaltiranju kolnika u duljini od 200 metara čija je vrijednost 1,2 milijuna kuna.

Vremenske prilike su bile pogodne za još jednu infrastrukturnu investiciju na području općine Jakšić koja je uspješno završena. Uz sanacije i izgradnje kolnika te obnove odvodnje u više ulica nisu izostala ni ulaganja u Gospodarsku zonu za koju, unatoč nepovoljnoj epidemiološkoj, a time i gospodarskoj situaciji, određeni poslovni subjekti iskazuju interes za ulaganja.

“U ovoj godini nastavili smo s radovima na izgradnji komunalne, cestovne i plinske infrastrukture unutar Gospodarske zone Jakšić. Izgrađeno je 440 metara plinskih instalacija, izvedena je vodovodna i kanalizacijska mreža u duljini 200 metara te kanali oborinske odvodnje,” rekao je načelnik općine Jakšić Ivica Kovačević.

Po završetku plinske, kanalizacijske i vodovodne mreže pristupilo se uređenju i asfaltiranju dijela kolnika u Gospodarskoj zoni, a sredstva su osigurana iz proračuna općine. “Izvode se završni radovi na asfaltiranju kolnika u duljini 200 metara.Općina je izdvojila u ovoj investiciji 1,2 milijuna u opremanje Gospodarske zone. Prioritet nam je ulaganje u razvoj gospodarstva no ne zaboravljajući i druga ulaganja na području naše općine koja jamče ravnomjeran razvoj,” zaključio je načelnik Kovačević.

TEKST: S. P.         FOTO: D. K.

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn