ODBOJKA – Osječke “Legice” osvojile 6. Memorijalni odbojkaški turnir Verica Rebrina

Datum objave: 15. 10. 2023. | Kategorija: Sport

POŽEGA – U organizaciji Požeškog športskog saveza i pod pokroviteljstvom Grada Požege 14. listopada u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc održan je šesti Memorijalni odbojkaški turnir Verica Rebrina na kojem je nastupilo 8 ženskih rekreativnih ekipa.

Nakon što je odigrano natjecanje po skupinama, pobjednici su se plasirali u finale dok su drugoplasirane ekipe odigrale susret za 3. mjesto. U zanimljivom i neizvjesnom finalu ekipa “Legice” Osijek je pobijedila Požegu rezultatom 2:1 u setovima. U susretu za 3. mjesto Sportsko rekreativna udruga “Živim sport” Slavonski Brod je s 2:0 u setovima bila bolja požeške Obrtničke škole.

Za Legice su prvo mjesto osvojile Lana Bilandžić, Dena Hrgović, Ivona Felja, Tanja Malenica, Renata Korenički i kapetanica i voditeljica ekipa Vlatka Benc. Sve ekipe su dobile priznanja za sudjelovanje, a četiri najbolje ekipe nagrađene su peharima i medaljama koje im je uručila Veričina kćerka Ivana Koretić.

Odigran je i susret za peto mjesto u kojem su se sastale trećeplasirane ekipe iz skupina, a u kojem je ekipa “Papuka” Velika nakon trećeg seta dobila Novu Gradišku. Susret za 7. mjesto dogovorom ekipa nije odigran. Tako je kroz 9 sati natjecanja odigrano ukupno 15 utakmica koje su dobro vodili požeški odbojkaški suci Ruda Đurčević i Dinko Maslač.

IZVOR: Požeški sportski savez

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn