OBRTNIČKA KOMORA POŽEŠKO-SLAVONSKE ŽUPANIJE- Promocija novih majstora i poslovna suradnja s Visokom školom “Nikola Šubić Zrinski”

Datum objave: 01. 6. 2017. | Kategorija: Gospodarstvo

n

POŽEGA- U  organizaciji Obrtničke komore Požeško-slavonske županije danas su dodijeljene diplome za 22 majstora. U sklopu svečanosti potpisan je i sporazum o poslovnoj suradnji između Obrtničke komore Požeško-slavonske županije i Visoke škole za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje “Nikola Šubić Zrinski” iz Zagreba.

Potpisnim Sporazumom posebno je definirana suradnja u provedbi projekta “Stjecanje poduzetničkih kompetencija s ciljem razvoja obrtništva za učenike završnih razreda trogodišnjih i četverogodišnjih obrtničkih i strukovnih škola te za obrtnike i učenike koji su završili trogodišnje i četverogodišnje strukovne škole na području županije”. Sporazum su potpisali predsjednik Obrtničke komore Požeško-slavonske županije Anto Bilobrk i dekan Visoke škole “Nikola Šubić Zrinski” Ivica Katavić. Prigodnim riječima sve prisutne pozdravili su ispred Grada Požege Darko Puljašić te ispred Požeško-slavonske županije zamjenik župana Željko Jakopović.

nn

“Naše osnovnoškolsko i srednjoškolsko obrazovanje uz Veleučilište, uz ovakve projekte sigurno može doprinijeti da budućnost bude u znaku poduzetništva i obrtništva, onog u čemu imamo bogatu i kvalitetnu tradiciju. Grad Požega podržavat će i dalje ovaj i sve projekte koje namjeravate raditi u svrhu poboljšavanja radnih i životnih uvjeta obrtnika i poduzetnika, uvjeta za kvalitetnije zapošljavanje svih naših sugrađana. Čestitam majstorima, čestitam na potpisanoj suradnji,” rekao je Darko Puljašić, budući gradonačelnik Požege.

nnn

“Drago mi je da vas mogu pozdraviti u ime Županije, župana i u svoje osobno ime.Današnje događanje pozitivno je i raduje, jer šire gledano, u našem društvu ipak sazrijeva razmišljanje kako svi, da bismo bolje i kvalitetnije živjeli, moramo poraditi na zajedništvu i suradnji,” naglasio je Jakopović dodajući kako Županija podržava takve programe.

TEKST: S. Pok         FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn