OBILJEŽAVANJE DANA GRADA PAKRACA – U subotu besplatan koncert Opće opasnosti

Datum objave: 15. 3. 2018. | Kategorija: Scena

Opća opasnost plakat

PAKRAC – Višednevno obilježavanje Dana Grada Pakraca kulminirati će u subotu 17. ožujka kada će u Gradskoj sportskoj dvoranu u Pakracu, s početkom u 20 sati biti održan koncert popularne rock grupe Opća opasnost, a ulaz će za sve posjetitelje biti besplatan.

Žestoki dečki iz Županje u Pakracu su posljednji put nastupili prije točno 6 godina, također na koncertu u povodu obilježavanja Dana Grada, a obzirom da na ovom području imaju brojnu publiku, za očekivati je da će u subotu pakračka sportska dvorana biti ispunjena.

Koncertu prethodi tradicionalna, također uvijek jako dobro posjećena manifestacija „Poklon mome gradu“. Priredba na kojoj će najuspješnijim učenicima i mentorima biti uručena priznanja i nagrade, bit će održana u petak 16. ožujka, u Gradskoj sportskoj dvorani  održana u s početkom u 18 sati.

Podsjećamo da će središnje obilježavanje Dana Grada Pakraca biti održano u ponedjeljak 19. ožujka, na sam blagdan svetog Josipa, zaštitnika Pakraca kada će u Hrvatskom domu dr. Franjo Tuđman, s početkom u 12 sati biti održana svečana sjednica Gradskog vijeća. Prije toga će na Spomen obilježju poginulim hrvatskim braniteljima na pakračkom groblju biti položeni vijenci, a u župnoj crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije će od 10:30 biti služena sveta misa.

TEKST:  S. P.      FOTO: plakat

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn