NOVOGRADIŠKO LJETO – Još jedan vikend prepun novih doživljaja

Datum objave: 28. 7. 2023. | Kategorija: Scena

NOVA GRADIŠKA – I dok do središnjeg godišnjeg spektakla “broji sitno”Nova Gradiška vas i ovaj vikend očekuje s pregršt sadržaja nudeći sjajnu atmosferu i nove doživljaje. Uz čak tri koncerta na najljepšoj gradskoj pozornici na otvorenom, večeras, sutra i u nedjelju, tu je i gradski bazen, mjesto provjereno dobre zabave i ljetnih užitaka. Vidimo se!

U očekivanju najboljeg ljetnog open air festivala na kontinentu do kojeg nas dijeli tek desetak dana, u Novu Gradišku vrijedilo bi navratiti i ovaj vikend, jer uz nove doživljaje, tu je i pregršt sadržaja zbog kojih valja navratiti na najljepšu gradsku pozornicu na otvorenom. U okviru manifestacije Volim ljeto i kulturu, već večeras, u petak, 28.srpnja, u središnjem gradskom parku čeka vas koncert benda Billie and the kids, jedinstveni rytham and blues sastav iz Zagreba koji će vas svojom zaraznom energijom i sjajnom svirkom već s prvim taktom, poput čarobnog vremenskog stroja, baciti u lude 50-te.

Uz eno-gastro ponudu i ugodan hlad “Tri gracije”, bit će to još jedna ljetna večer koju ne želite propustiti. Dan kasnije, u subotu, 29.srpnja, za dobru atmosferu na istom mjestu pobrinut će se članovi Gradske glazbe koncertom u “Sjećanje na Olivera”, donoseći okuse mora i soli na kontinent.

Za kvalitetnu zavšnicu tjedna, pa i mjeseca, ovu su nedjelju, 30.srpnja, zaduženi dečki iz benda Eredin, jake domaće rock snage, pa navratite. Uz bogatu glazbenu ponudu, vikend je kao stvoren i za vodene užitke, stoga svakako iskoristite dobru vremensku prognozu i osvježite se na Gradskim bazenima na kojima će večeras zabava potrajati sve do jutra uz DJ svirku i koncert Stjepana Lacha. Vidimo se u Novoj Gradiški!

TEKST: S. Tarbuk                      FOTO: Plakat

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn