NOVI USPJEH JUDO KLUBA KUTJEVO – Ekipno drugi na turniru prijateljstva u BiH

Datum objave: 30. 7. 2017. | Kategorija: Sport

judo 1

KUTJEVO –  Judašice i judaši Judo kluba „Kutjevo“ sa svojom sekcijom u Čaglinu, nastupili su na 8. Međunarodnom judo turniru prijateljstva, održanim u Šipovu u BiH.  U ekipnoj konkurenciji osvojili su visoko drugom mjesto, a pojedinačno su osvojili jednu zlatnu, pet srebrenih i tri brončane medalje.

Na turniru je nastupilo 120 natjecatelja iz 11 klubova. Kutjevo je nastupilo sa devet natjecatelja. Zlatnu medalju osvojio je Marin Knaus, srebrom su se okitili Sara Antunović, Matej Kukić, Vinko Šapina, Goran Miloš i Matej Franjić, dok su se broncom ovaj put okitili Ivan Grgić, Sara Hrčka i Danijel Miloš. U ekipnoj konkurenciji Kutjevčani i Čaglinčani zauzeli su visoko 2. mjesto te kući donijeli još jedan pehar.

judo 2

“Nakon turnira, natjecatelji svih klubova zajedno su se družili uz ručak koji je organizirao domaćin turnira. Naglasak turnira je bio upravo na druženju i prijateljstvu te smatramo kako je cilj domaćina u potpunosti ostvaren. Moram naglasiti i da je turnir po prvi puta održan na otvorenom što je djeci bio dodatni užitak,” rekao je trener Hrvoje Prevolšek.

TEKST: S. P.    FOTO: H. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn