NOVI USPJEH – Dvije pobjede za Body Art na 3. Kupu grada Zagreba u powerliftingu

Datum objave: 11. 12. 2023. | Kategorija: Sport

POŽEGA – Ovaj vikend od 8 do 10.12. održano je zadnje ovogodišnje natjecanje u powerliftingu 3. Kup grada Zagreba.Powerlifting klub Body Art je imao dvoje natjecatelja i oboje su pobijedili u svojim kategorijama, uz još jednu broncu u apsolutnom poretku (pobjednici svih kategorija Masters). Riječ je o Magdaleni Farina i Dariu Markoviću.

Zbog velikog broja natjecatelja, organizator je podijelio natjecanje u tri dana, što je prvi put u Hrvatskoj. Organizacija je bila odlična, satnica potpuno ispoštovana i velike pohvale organizatorima natjecanja HPLS-u i Zagrebačkom powerlifting savezu.

“Powerlifting klub Body Art je imao dvoje natjecatelja i oboje su pobijedili u svojim kategorijama, uz još jednu broncu u apsolutnom poretku (pobjednici svih kategorija Masters). Riječ je o Magdaleni Farina, koja je ove godine pobijedila na sva tri domaća natjecanja (uključujući državno prvenstvo) i bila 6 na Europskom prvenstvu za kadete. Sjajna godina za Megi. Drugi natjecatelj je Darijo Marković, koji je pobijedio u bench pressu Masters do 105 kg i bio treći u apsolutnom poretku. Same pripreme su bile teške jer stvari nisu išle kako treba, ali to ostavljamo iza sebe, jer su naši šampioni uspjeli sve prepreke prijeći i pobijediti. Ovim natjecanjem zaključujemo natjecateljsku sezonu 2023.” rekao je trener Robert Međugorac.

TEKST: S. P.            FOTO: Body Art

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn