NOVI SINGL I VIDEOSPOT: Opaki jahači vatrenih riffova iz pakla – Pusti me da sanjam

Datum objave: 12. 6. 2020. | Kategorija: Scena

Karlovački rock bend Opaki jahači vatrenih riffova iz pakla predstavlja singl i videospot “Pusti me da sanjam”. Glazbu ove žestoke rock pjesme su napisali Peđa Gvozdić i Marino Mihelić, autor teksta je Peđa Gvozdić, a za aranžman su zaslužni Goran Glavač, Marko Ljepović, Peđa Gvozdić i Marino Mihelić.

Glavni akter videospota “Pusti me da sanjam” je Davor Pulez, sales manager u IT sektoru, koji je u slobodno vrijeme četverostruki prvak Hrvatske u motociklizmu – klasa oldtimer i dobitnik Zlatne kacige 2011. godine. Spot je inspiriran izložbom “Nevidljivi” priznatog karlovačkog fotografa Denisa Stošića, a u njemu se, osim članova benda, pojavljuju Ivan Pulez (Nona, Davorov otac koji je strast za motociklizmom prenio na svojeg sina) te Karlo Kovačić koji glumi Davora kao dječaka zaluđenog motorima. Spot je snimljen na autentičnim motociklističim lokacijama, između ostalog i na moto stazi Grobnik, premijerno je prikazan u emisiji Poprock.hr, a režiju potpisuje Peđa Gvozdić.


Grupa suludo dobrog naziva “Opaki jahači vatrenih riffova iz pakla” osnovana je 2011.godine. Shvativši koliko je žestoki rock and roll marginaliziran u medijima, opaki trojac odlučio je uzeti stvar u svoje ruke, naoružati se vatrenim riffovima i vratiti rock and rollu njegov pakleni sjaj. Tekstovi pjesama inspirirani su borbom malog čovjeka spram korumpiranog sistema. 2016. godine objavili su EP „Stado” koji sadrži pet pjesama, a pjesma “Daj mi sve” je pronašla svoje mjesto na kompilaciji novih rock bendova “XX 2020 XX” (Spona, 2020.). “Opaki jahači vatrenih riffova iz pakla” upravo dovršavaju debitantski album koji će biti objavljen ove jeseni.

IZVOR: Spona

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn